Polemik & Kulis
25 Eyl 2012 18:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:11

ÜMİT ÖZAT'TAN ŞOK ÇIKIŞ; ''KEŞKE FISTIKOĞLU'NU GÖRMEZ OLAYDIM''

Bizim Stadyum'da Ümit Özat'ın yorumcu Simge Fıstıkoğlu ile yaşadığı tartışma Türkiye'nin gündemine oturdu.

Habertürk’te yayınlanan Bizim Stadyum programında eski futbolcu Ümit Özat’ın yorumcu Simge Fıstıkoğlu ile yaşadığı tartışma Türkiye’nin gündemine oturdu.

Özat’ın "Ben kadınlarla futbolu konuşmam" diyerek programı terk etmesi olay olurken, kamuoyundan da tepkiler yağdı.

Fıstıkoğlu yaptığı açıklamada  "Gereken yanıtı programda verdim. Özellikle erkek meslektaşlarımdan gelen destek mesajları bana daha büyük güç verdi." derken Özat, uzun süren sessizliğin ardından twitter’dan açıklamalar yaptı.

Simge Fıstıkoğlu’na verdiği tepki nedeniyle bazı çevrelerce eleştirilen Özat, "Herkes kadınların iyi şoför olmadığını söyler. Yeri gelir yakınındakine ofsaytı bile bilmiyorsun der. Ben bir şey söyleyince herkes ahkam keser" ifadelerini kullandı.

İşte Özat twitter’dan yaptığı açıklamalar;

Herkes kadınların iyi şoför olmadığını söyler. Yeri gelir yakınındakine ofsaytı bile bilmiyorsun der. Ben bir şey söyleyince herkes ahkam keser.

Kadından doktor olmaz demedik, öğretmen olmaz demedik, bakan olmaz demedik aksine fazla fazla da olmalıdır. Ama sen kadınlar erkekler kadar futboldan anlaamz lafını kadın-erkek ayrımına dönüştürürsen reyting arıyorsun demektir.

Bir kadın bana ’Temizlik yapmayı benim kadar beceremiyorsun, yemek yapmayı benim kadar beceremiyorsun’ derse zoruma mı gidecek? Futbol bu kadar basit mi?

Arkadaş siyasete girecek galiba baktı ki kitlelere ulaşmak için en kolay yol futbol. Futboldan anlamamak bu kadar aşağılanacak bir duygu olmasa gerek. ama kadının çok zoruna gitti. Ne yaptığını da bilmiyorum. İlk defa bir futbol programında gördüm. Görmez olaydım. Pişkinlik diz boyuydu.

ÜMİT ÖZAT ’’KADINLAR FUTBOLDAN ANLAMAZ’’ DEDİ, CANLI YAYINI TERKETTİ!