Polemik & Kulis
12 Nis 2024 18:30 Son Güncelleme: 12 Nis 2024 18:30

KRT’de yeni yönetimden ilk hamle geldi! Artık iki sunucu olacak…

KRT’de yeni yönetimden ilk hamle geldi. Bundan sonra sabah haberlerinde artık iki sunucu olacak.

KRT TV’nin yeni sahibi Fırat Bozfırat, Serdar Akinan’dan sonra Genel Müdür olarak Oğuz Koloğlu ile yola devam etme kararı aldı. Yeni yönetim sabah 08.00’de başlayan Başka Bir Gün programında yenilenmeye gitti. Seçil Özer’e daha önce birçok medya kuruluşunda görev almış Tarkan Kaleli ekran partnerliği yapacak.

 

TARKAN KALELİ KİMDİR?

01.02.1996 doğumlu genç haberci Tarkan Kaleli, Amasyalıdır. Kariyerine Samsun’da Haberaks TV’de sabah haberleri sunarak başlamıştır. Bu kanalda çeşitli görevler aldıktan sonra BBN Türk televizyonuna transfer olmuştur. Tarkan Kaleli BBN Türk TV’de ses getiren birçok röportaja imza atmıştır. Bir dönem Ana Haber Bülteni de sunan Kaleli, Samimihaber.com’da Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır.

Tarkan Kaleli Show TV, tv100 ve SZC televizyon kanallarında da çalışmıştır.

Son olarak KRT TV’de Seçil Özer ile birlikte Başka Bir Gün programını sunuyor.

 

SEÇİL ÖZER KİMDİR?

1982 tarihinde Ankara’da doğan Seçil Özer, uzun yıllar doğduğu yer olan Ankara’da yaşamış ardından da iş hayatı nedeniyle İstanbul’a gitmiştir. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinin Radyo ve Televizyon bölümünü bitirmiş olan isim, ilk olarak KanalTürk televizyonunda kariyerine başlamıştır.

KanalTürk televizyonunun arkasından kariyerini Skytürk televizyonu ile devam ettirmiş olan isim ardından ise Kanal 24 televizyonunda çalışmıştır. Bu kanallardan sonra Kanal D’ye geçmiş olan isim Mehmet Ali Birand zamanında yükselmiş ve Ankara’nın nabzını yaptığı kaliteli muhabirlik ile göstermiştir.

Kanal D Hafta sonu haberleri sunmuştur. KRT TV’de Zafer Arapkirli’nin yerine Seçil Özer gelmiştir. Seçil Özer ana haber bültenini sunmuştur.

Özet son olarak KRT TV’de Tarkan Kaleli ile birlikte Başka Bir Gün programını sunuyor.