Polemik & Kulis
11 Nis 2024 12:22 Son Güncelleme: 11 Nis 2024 12:42

Keçiören Belediyesi Basın Müdürü kim oldu? İşte tecrübeli gazetecinin yeni adresi…

Keçiören Belediyesi, tecrübeli gazeteci Mehmet Ekrem Çarhoğlu’nu Basın Müdürü olarak göreve getirdi.

Keçiören Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak tecrübeli gazeteci Mehmet Ekrem Çarhoğlu’nu kadrosuna dahil etti.

Meslek hayatına 2007 yılında Hürriyet Gazetesi’nde başlayan Mehmet Ekrem Çarhoğlu, son olarak Yenimahalle Belediyesi’nde görev alıyordu.

 

MEHMET EKREM ÇARHOĞLU KİMDİR?

1982 yılında Ankara’da doğdu. Evli ve iki kız babasıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Üniversiteyi ise Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde bitirmiştir. Yüksek lisansını Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yapmıştır.

Meslek hayatına 2007 yılında Hürriyet Gazetesi’nde başlamıştır ve 2009 yerel seçimlerinden hemen sonra Yenimahalle Belediyesi basın merkezinde devam etmiştir. 2012 yılı sonlarında gelen teklif üzerine Mamak Belediyesi’ne transfer olan Çarhoğlu burada Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini başarıyla yürütmüştür. 2020 yılında tekrar Yenimahalle Belediyesine geçen deneyimli isim, 2024 seçimlerinin hemen ardından ise Keçiören Belediye Başkanı seçilen Dr. Mesut Özarslan’ın kadrosuna Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak dahil olmuştur.