Polemik & Kulis
17 Mayıs 2013 18:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! TMSF SHOW TV'YE EL KOYDU! GEREKÇE NE? (MEDYARADAR/ÖZEL)

4 aydır maaş alamayan Show TV ve Skyturk360'a TMSF baskını. Beraberlerinde polisler olduğu halde kanala gelen TMSF ekibi kanalda inceleme yapıyor.

Uzun süredir maddi sıkıntının yaşandığı ve çalışanların 4 aydır maaş alamadıkları Show TV yönetimine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konuldu.

22 KİŞİLİK TMSF EKİBİ

Kanalın Ayazağa Cendere Yolu’ndaki binasına beraberlerinde polisler olduğu halde gelen 22 kişilik TMSF ekibi kanalın Finans Servisinde inceleme başlattı. TMSF’nin yönetime el koyduğu çalışanlara da resmen duyuruldu.

OPERASYON GİZLİLİK İÇİNDE YAPILDI

TMSF ekibinin Show TV operasyonunu büyük bir gizlilik içerisinde başlattıkları ve kanala gelinceye kadar hiç kimsenin bu konuyla ilgili olarak bilgi sahibi olmadığı Medyaradar’a gelen duyumlar arasında...



SERVİSLER GERİ ÇAĞRILDI

TMSF ekibinin kanala vardığı saatte Show TV çalışanlarını  taşıyan bazı servislerin yola çıkması üzerine harekete geçildi ve servisler kanala geri çağrıldı. İdari birim yöneticileri ve Medya Grup Başkanı Serdar Çaloğlu kanala davet edildi.

YÖNETİM KURULU OLUŞTURULUYOR

TMSF yönetimi Show TV’ye el koyduktan sonra zor durumdaki kanalı idare edecek olan yönetim kurulunu oluşturmak için de harekete geçti.

SEBEP INTERBANK BORCU 

Bu el koymaya grubun patronu Karamehmet’in Interbank’tan kalma 450 milyon dolarlık borcu neden oldu. Karamehmet taksitlendirilen borcunun geçtiğimiz Cuma günkü taksidini ödeyemeyince TMSF yetkilileri düğmeye bastı

Gelişmeleri Medyaradar’dan izlemeye devam edin...

MEDYARADAR/ÖZEL