Polemik & Kulis
24 Ağu 2011 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:43

YENGE KIZDI! HELİN AVŞAR NAGEHAN ALÇI'NIN GAZABINA UĞRADI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Kütahyalı'nın, Yerden Göğe programına davet ettiği Helin Avşar Nagehan Alçı'nın gazabına uğradı. İşte detaylar...

Star Tv’de ekrana gelen Yerden Göğe programında konuk krizi yaşanıyor.

Programın bu akşamki bölümüne Helin Avşar ve Erol Köse’nin konuk edilmesi planlanmıştı. Avşar ve Köse programa davet edildi. Hatta Helin Avşar mail grubundan arkadaşlarına Yerden Göğe programına konuk olacağını duyurdu bile.

Ancak ani bir kararla Helin Avşar’ı konuk etmekten vazgeçti Yerden Göğe ekibi. Medyaradar’a ulaşan bilgiye göre Erol Köse programda olacak, Helin Avşar ise veto yemiş durumda.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl Helin Avşar’ın Rasim Ozan Kütahyalı ile yaptığı erotik röportaj Gazete Habertürk’te yayınlanmış ve çok konuşulmuştu. Röportajla birlikte yayınlanan erotik fotoğraflar halen hafızlarlarda. O fotoğraflarda, Helin Avşar Kütahyalı’nın göğsündeki kılları yoluyor, Kütahyalı ise kafasını Avşar’ın bacaklarının arasına koyuyordu.

O röportaj göz önünde bulundurulunca Helin Avşar’ın vetoyu Nagehan Alçı’dan yemiş olabileceği ihtimali geliyor akıllara. Zira Alçı’nın çok kıskanç olduğu da bilinen bir gerçek.

Öte yandan, Nagehan Alçı iki ay önce Kütahyalı’yla birlikte katıldığı bir Tv programında Kütahyalı’nın Yerden Göğe programını yapmasını kabullenemediğini söylemişti. Bugün gelinen nokta Alçı’yı haklı çıkardı. Kütahyalı böyle falsolu hareketlere devam ederse Yerden Göğe programı Nagehan Alçı tarafından yayından kaldırılacağa benziyor.

MEDYARADAR/ÖZEL