Polemik & Kulis
17 Nis 2024 14:58 Son Güncelleme: 17 Nis 2024 15:00

TVNET’ten ayrılık haberi geldi! ‘Yepyeni bir ekranda olacağım…’

Albayrak Grubu’na ait TVNET’ten ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 3 yıl kanalda editör ve muhabirlik yapan isim, veda etti.

Albayrak Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TVNET’ten ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre yaklaşık 3 yıl editör ve muhabirlik görevinde bulunan Enes Arol, kanala veda etti.

Ayrılığını “Veda vakti, yaklaşık 3 yıldır çalıştığım TVNET’ten bugün itibarıyla ayrılıyorum” diyerek duyuran Enes Arol, devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bu süre zarfında birlikte çalıştığım tüm yöneticilerime ve çalışma arkadaşlarıma bana kattıkları her şey için teşekkür ederim. Yeni çıktığım yolda beni heyecanlandıran bir ekiple yepyeni bir ekranda olacağım. Şimdi çok kısa bir ara zamanı.”

ENES AROL KİMDİR?

22 Ocak 1997’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde dünyaya gelenen Enes Arol ilk, orta ve lise eğitimini Bursa’da, lisans eğitimini ise İstanbul’da tamamlandı. Üniversite ikinci sınıfta stajyer olarak girdiği Habertürk TV’de 2 yıl haber/program prodüktörü olarak görev yaptı.

Ardından Tv100’e transfer olarak 2 yıl program ve haber editörlüğü yapan Arol, TVNET’te de yaklaşık 3 yıl editör ve muhabirlik yaptı.

ETİKETLER
#tvnet #enes arol