Polemik & Kulis
25 Eki 2013 01:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:43

USTA GAZETECİ ATİLLA GÜNER HANGİ TELEVİZYON KANALI İLE ANLAŞTI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Halen RS FM'de 'Akşam Postası' programını sürdüren Vatan ve Milliyet eski yöneticilerinden Atilla Güner artık ekranlardan seslenecek.

Vatan ve Milliyet eski yöneticilerinden Atilla Güner, Antalya merkezli VTV ekranlarında "Atilla Güner ile Ayrıntılar" isimli haftalık bir haber program yapacak. İlk program 27 Ekim pazar günü saat 20.20’da ekrana gelecek.

RS FM’de ’Akşam Postası’ programını sürdüren Atilla Güner, Vatan’ın kuruluşunda görev almış ve genel yayın yönetmen yardımcısı olarak görev yaparken iki yıl önce istifa etmişti.

Güner’in program yapacağı VTV kanalı, Dsmart’ta 230.kanal, Dıgıturk Turksat’ta 758.kanal, kablolu yayında 48.kanal, Teledünya’da 132.kanaldan ve uydudan izlenebiliyor.

Atilla Güner Kimdir?

1981’de Ankara Barış Gazetesi’nde mesleğe başladı.
Hürriyet Ankara Bürosu’nda sıkıyönetim mahkemelerini izledi. Adliye muhabirliği yaptı.
Hürriyet, Milliyet ve Söz gazetelerinde çalıştı.
Sabah, Vatan ve Milliyet’te Yazı İşleri Müdürlüğü yaptı.
Kanal 6, Kanal D, NTV, Kanal E’de televizyon haber yöneticiliği yaptı. Milliyet Haber Ajansı Genel Müdürlüğü’nü sürdürürken Hürriyet Haber Ajansı ile birlikte DHA çatısında birleşme çalışmalarına katıldı.
Kuruluşundan beri görev aldığı Vatan’dan Haziran 2011’de ayrıldı. ’Atilla Güner ile Akşam Postası’ adlı radyo programını RS FM’de sürdürüyor. Güner, ikisi TGC ve ikisi ÇGD olmak üzere 4 kez "Yılın gazetecisi, radyocu programcısı ve TVhabercisi" ödülünü aldı.

MEDYARADAR/ÖZEL