Polemik & Kulis
02 Kas 2012 09:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:19

TVEM'DE FLAŞ GELİŞME! CAN TANRIYAR VE EKİBİ İLE ANLAŞMA YAPILDI! 15 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ! (MEDYARADAR/ÖZEL)

TVEM'de şok gelişme, kanalın magazin servisinde çalışan 15 kişinin görevine son verildi..

Mehmet Ali Yılmaz’ın yeni kurduğu TVEM kanalında dün deprem gibi bir olay yaşandı..

Kanalın kuruluşunda magazin servisini oluşturan Cem Özer ile kanalın sahibi Mehmet Ali Yılmaz, herkesin duyabileceği yüksek sesli bir tartışma yaşadılar.. Bu tartışma sırasında patron Mehmet Ali Yılmaz’ın Cem Özer’e "Kanalı mahvettiniz" diye bağırdığı öğrenildi..

Tartışmanın ardından Magazin servisinde görev yapan 15 kişinin işine son verildiği belirtildi..

Bu kavganın ardından Can Tanrıyar ile buluşan yönetimin magazin servisini usta isme teslim ettiği ortaya çıktı..

REYTİNGLERİNİZ ARTMAZSA ÇEKER GİDERİM

Mehmet Ali Yılmaz ile görüşen Can Tanrıyar’ın “biz bütün magazinleri şimdiki maliyetinizin yarısına yaparız bana iki ay süre tanıyın reytingleriniz artmazsa çeker giderim” teklifi kanalın magazin programlarının ve magazin servisi çalışanlarının işten çıkartılmasına neden oldu.

TVEM yönetimiyle her konuda anlaşan Can Tanrıyar ve ekibi, bir süre öncesine kadar Kanaltürk’te yaptıkları Uçankuş’u TVEM’e taşıdı..

UÇANKUŞ TVEM’DE!

Uçankuş, Begüm Sürek Coşarer’in sunumu ve Erol Köse’nin yorumlarıyla pazartesi gününden itibaren hafta içi her akşam 22.30’da TVEM ekranlarında olacak.

Uçankuş ekibi ayrıca TVEM’e Magazin Dünyası programını da yapacak.

Gazeteci-yazar Elif Aktuğ, yazar Arzum Uzun ve ünlü radyocu Kadir Çetin’in yer alacağı Magazin Dünyası, her sabah 11.00’de ekranda olacak.

MAGAZİNCİLER ÇIKARTILDI, PROGRAMLAR KALDIRILDI

Derya Yolyapan ve Esra Sönmezer’in sabah programı “Gözlem”, Ali Eyüboğlu moderatörlüğünde yapılan “Magazin Meydanı”, best fm programcısı Arzu Çağlan’ın hazırlayıp sunduğu “Nasıl Oldu” isimli programlar bu gelişmelerin ardından yayından kaldırıldı.

Kanalı açtığı günden buyana istediği yayın akışını bir türlü ekrana yansıtamayan Mehmet Ali Yılmaz’ın son olarak magazin programlarına tırpan vurması yakında başka kıyımlarında yaşanacağının habercisi gibi.

MEDYARADAR/ÖZEL