Polemik & Kulis
21 Kas 2011 13:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:04

SUAT KILIÇ BALTAYI TAŞA VURDU! FIRÇALADIĞI MÜDÜR KİMİN AKRABASI ÇIKTI?

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yurt denetimi sırasında azarladığı isim bakın kimmiş?

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, geçen hafta Ankara'da yurt denetimi yaptı. Kılıç'ın 'baskın' yaptığı kurumlardan biri de Atatürk Öğrenci Yurdu oldu. Gençlik yıllarında bu yurtta anısı olduğunu söyleyen Bakan Kılıç, yurt binasını denetledi.

Müdür hemen geldi

Bakanın yurtta teftiş yaptığını öğrenen Kredi Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürü Recep Ali Er de yurda gitti. Öğrencilerle sohbet eden Kılıç, geçmiş yıllara göre önemli değişiklikler yapıldığını, halen 193 yurdun inşaat halinde olduğunu belirtti. Bakan tam yurt binasından ayrılmak üzereyken bir öğrenci geldi. Kılıç'a özel bir şikayeti olduğunu söyledi.

Bakanı çok kızdırdı

Kılıç, öğrenciyi dinledi. Sonra yanındaki bölge müdürüne döndü Kılıç, sorunun çözülmesini isledi Müdürün "Pazartesi bölge müdürlüğüne gel, çözelim" demesi ise Suat Kılıç'ı kızdırdı.

Erdoğan'ın akrabası çıktı

Kılıç, Bölge Müdürü Ali Er'e dönerek "Ben simdi gideceğim. Bu kardeşimizle oturup konuşacak, sorunuyla ilgili çalışmayı anında başlatacaksınız. 'Bölge müdürlüğüne gel' demek olmaz" diye çıkıştı. Bakan Suat Kılıç'ın azarladığı müdürün, Başbakan Erdoğan'ın teyzesinin oğlu olduğu sonradan anlaşıldı