Polemik & Kulis
04 Ara 2010 12:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

SEN DE Mİ BRÜTÜS? NAGEHAN ALÇI'DAN YILDIRAY OĞUR'A ''KOMPLO'' SİTEMİ!

Taraf Gazetesi'nin Balıkçı'sını "deşifre" ederek tartışma yaratan Nagehan Alçı'yı Yıldıray Oğur'un hangi tavrı rahatsız etti?

SEN DE Mİ BRÜTÜS?

Yazım ’Balıkçı’yı kamuoyunun gündemine  ’VIP bir arabulucu’ olarak sokan Yıldıray Oğur’u rahatsız etti. Bu rahatsızlığı anlayabiliyorum ama ben bu ülkede her şeyin neden hep kişisel algılandığını anlayamıyorum. Uzun zamandır merak edilen ve hakkında efsaneler üretilen bir kişinin kimliğine ulaştım. O resmi istihbarat bilgi notunda söylenenler tamamen gerçektir demiyorum, belki de Oğur haklıdır ve İlhami Işık, ’barış görüşmelerini yapan adam’dır. Belki de Türk istihbaratı kasıtlı dezenformasyon yapmıştır. Hem Işık’a hem de Oğur’a köşem sonuna kadar açık... Her gazetecinin böyle bir bilgi karşısında heyecanlanması gerekmez mi? Böylesine mesleğimize yabancı, böylesine hesapçı, böylesine her şeyin altında komplo arar hale ne zaman geldik?

Beni müthiş üzen ve rahatsız eden diğer bir unsur ise haberimi zayıflatmak için Oğur’un kullandığı argüman. Bu raporun bana ’sızdırıldığını’ ima etti Oğur, pardon Taraf Gazetesinin Haber Koordinatörü! Hani aylardır ulusalcı-Ergenekoncu çevrelerin ’sızdırma haberler yapan gazete’ diye karalamaya çalıştıkları ve biz demokrasi mücadelesi veren özgürlükçülerin, göğsümüzü siper ettiğimiz gazetenin haber koordinatörü!

Şeytan umudunu kaybet diyor! Mantık buralara artık uğramaz diye bağırıyor ama o kadar kolay değil! Kişilerin değil, olayların ve kavramların konuşulduğu bir ülke olacak Türkiye bir gün! Buna hala inancım var!

Nagehan Alçı/Akşam