Polemik & Kulis
21 Haz 2010 10:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

ŞEBNEM ARDA'DAN ESKİ EŞİYLE RÖPORTAJ YAPAN AYŞE ARMAN'A SİTEM!

Babalar Günü için Tv 8 spikeri Kaan Yakuphan ile röportaj yapan Ayşe Arman'a sitem dolu yanıt!

Ayşe Hanım Merhabalar,

Eski eşimle yapmış olduğunuz röportajı üzülerek okudum. Kırıldım, çünkü Kaan’ın alt mesajlarda yansıttığı gibi bir anne değilim. Keşke siz de röportajı yaptıktan sonra etik olarak en azından bana da bir sorsaydınız.

Röportajınızı 13 yaşındaki oğlumla birlikte keyifli bir kahvaltı esnasında okuduk. Kaan gerçekten anlattığınız ve tanıdığınız gibi çok iyi bir babadır. İşinde çok başarılı,saygın,düzgün ve dürüst bir adamdır.Çocuklarına da çok düşkündür.

Ancak kötü niyetli olmadığına inandığım halde beni yansıtma şekli gerçekten kalbimi kırdı. O’nun için öyle olmayabilir ama benim O’nunla yaşadığım gerçekten bir ‘’aşk’’ hikayesiydi.Evliliğimi sürdürmek için çok çaba sarf ettim ama Kaan size anlattığı izole hayatı sevdiği için yürümedi. Ben daha sosyal,hareketli,kıpır kıpır,çok yerinde duramayan bir insanım.Kocamla ‘’sevgili’’ olamadık bu yüzden hiç… Yaşam enerjilerimiz tutmadı…Ama kimse kimseyle zorla evlenmedi diye hatırlıyorum ben O’nun aksine.Amnezi olmuş olabilirim belki ama son derece düzgün,imrenilen ve güzel bir evlilik yaşadık biz.Kendisi 12 yıl boyunca hep mutsuzmuş.Röportajınızda okudum,üzüldüm.O zaman keşke beni beklemeseymiş ve kendisi ayrılsaymış.

Çocuklarımla ilgili olay da kendisinin ima ettiği gibi ‘’başımdan atma’’ olayı değil. Bakın geçen dönem Yeşilköy’de yaşıyordum çocuklarımla birlikte. Ama herkesin bir ekonomik krizi olduğu gibi benim de başıma geldi ve işle ilgili aksilikler yaşadım. Bu yüzden taşınmak durumunda kaldım ve yeni evim Esenkent tarafındaydı. Eda Florya’da, Arda Yeşilköy’de okuyor. Dolayısıyla ben o kadar yolu bütün kış gidip gelmelerini göze alamadım ve Bir süre Kaan’da kalmalarına karar verdim. Kaan’da sağ olsun gayet anlayışlı davrandı ve aldı çocukları. Ama önümüzdeki dönem yeniden yanımda olacaklar. Kaan tek başına büyütmüyor ve tek başına büyütmeyecek çocukları. Ben aramızda hiç olmazsa bu konuda bir uyum ve anlayış var derken röportajı okuyunca çok üzüldüm.

Böyle bir durumda çocukları babalarına emanet etmeyeceğim de kime edeceğim? Elbette Kaan’ın çocuklarıma çok ama çok iyi bakacağından eminim. Ama size anlattığı kadar kendine vakit ayıramadığından mutsuzsa imkanları var sürekli bir yardımcı almak için.

Ben çocuklarımı geçici bir süreliğine babalarına verdim. Aynı durumun tersi de olabilirdi Kaan maddi veya manevi sıkıntıya düşebilirdi ve ben alırdım çocukları. Aramızda bunların sorun olduğunu bilmiyordum.

Dediğim gibi Kaan çok iyi bir insan,çok iyi bir baba,çok başarılı bir meslektaşımdır. Her zaman her mecrada kendisiyle gurur duyduğumu da belirtmişimdir. İyi ki çocuklarımın babası Kaan’dır. Keşke haksızlık etmeseydi bana… Üzgünüm…

Sizin de Kaan’a gösterdiğiniz duyarlılığı bana da göstereceğinizi umuyorum

ŞEBNEM ARDA