Polemik & Kulis
26 Ağu 2012 16:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:04

O MUHABİR LİMON SATMAYACAK! SABAH'TAN AYRILDI, NEREYLE ANLAŞTI?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Sabah yönetimine yazdığı zehir zemberek mektubunda, "Sizinle çalışacağıma limon satarım" diyerek istifa eden Mediha Olgun'un yeni adresi neresi oldu?

9 kişinin öldüğü Mavi Marmara gemisinde bulunan Sabah Gazetesi’nin ödüllü muhabiri Mediha Olgun, gazete yönetimine zehir zemberek bir mektup yazarak istifa ettiğini açıklamıştı.

Olgun mektubunda gazete yöneticilerinin mobinginden şikayetçi olmuş ve "Sizinle çalışacağıma limon satarım" diyerek rest çekmişti.

Olgun, limon satmayacak çünkü Sözcü Grubu’nun çok yakın zamanda yayına sokma hazırlığı içerisinde olduğu sözcü.com.tr ile anlaştı.

Oğuz Güven’in ekibine dahil olan Mediha Olgun internet editörü olarak görev yapacak.

14 yıl önce televizyon haberciliği ile mesleğe adım atan, ardından Akşam ve Yeni Şafak gazetelerinde çalışan Mediha Olgun Sabah Gazetesi haber merkezinde ise 3 yıldır görev yapıyordu.

Olgun Sabah Gazetesi’nde yayınlanan "Kadının Şiddetle İmtihanı" başlıklı yazı dizisi nedeniyle geçtiğimiz yıl Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından verilen Sedat Simavi Gazetecilik Övgü Ödülü’nü kazanmıştı.

MEDYARADAR/ÖZEL

SİZİNLE ÇALIŞACAĞIMA LİMON SATARIM! SABAH MUHABİRİ GAZETE YÖNETİMİNE İSYAN ETTİ!(MEDYARADAR/ÖZEL)


SABAH YÖNETİMİNE AÇIK MEKTUP; YÖNETİCİLERİNİZİN ZULMÜ İSRAİL İN MAVİ MARMARA DA YAPTIĞI ZULÜMDEN BETERDİ!(MEDYARADAR/ÖZEL)