Polemik & Kulis
11 Mayıs 2018 15:23 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:14

NTV'den yeni program! Mutfakta deneyimli isimler var! (Medyaradar/Özel)

NTV’nin yeni ekonomi programı Sınırları Aşanlar'ın mutfağında deneyimli isimler yer alıyor.

Türkiye’nin lider markaları, Ekonomi Bakanlığı’ndan aldıkları Turquality desteği ile dünyaya açılıyor, NTV’nin yeni ekonomi programı Sınırları Aşanlar markaları masaya yatırıyor.

İhracatı arttırmanın ve markalaşmanın yol haritasının çizildiği Sınırları Aşanlar’da beyaz eşya sektöründen, mobilya sektörüne kadar pek çok marka yurtdışında yakaladıkları başarının sırrını açıklıyor.

Cuma günleri saat 11.15’te NTV’de ekranlara gelen Sınırları Aşanlar’ın mutfağında ise yine deneyimli isimler var. 

Sağlık alanında Türkiye’de bir ilk olan ve NTV ekranlarında yayınlanan ödüllü program “Hayat Yeniden” ve  “Doktorunuz Ne Diyor?” programının yapımcısı olan Beliz Teoman Ünay yeni ekonomi programında bu kez kamera karşısına geçti. Deneyimli haberci ve yapımcı Ünay, programın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstleniyor. Beliz Teoman Ünay, programda fabrikaları geziyor, markaların Ar-Ge ve inovasyon konusundaki çalışmalarına şahitlik ediyor, ihracatın önemli isimleri ile röportajlar yapıyor.



Beliz Teoman Ünay’ın başkanlığını yaptığı 106 Film tarafından çekilen Sınırları Aşanlar’ın görüntü yönetmeni ise birçok haber merkezinde görev almış ve 3 yıldır 106 Film’de projelere imza atan deneyimli bir isim Emre Canbay.



Programın kamera arkasındaki diğer deneyimli isimler ise Ali Karasu ve Akın Sağlam. Yeni ekonomi programının koordinatörlüğünü Deniz Çakmakçı, kurgu yönetmenliğini Aydın Karabulut, editörlüğünü ise Doğanay Topçu yapıyor.

MEDYARADAR/ÖZEL