Polemik & Kulis
25 Haz 2013 18:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

MEDYARADAR NE DİYORSA O! AKŞAM'DA VEDA VAKTİ! KÜÇÜKKAYA ÇALIŞANLARA NELER SÖYLEDİ?

Medyaradar Akşam Gazetesi'nde taşların yerinden oynadığını ve Genel Yayın Yönetmenliği görevinde değişiklik olduğunu yazmıştı.Ve o ayrılık bugün yaşanıyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun ( TMSF ), Mayıs ayında "Çukurova Grubu’nun 455 milyon dolarlık borcunu ödeme imkanı olmadığı" gerekçesiyle el koyduğu medya organlarından Akşam Gazetesi’nde yaşanan Genel Yayın Yönetmenliği değişikliğini Medyaradar duyurmuştu.

Buna göre Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine İsmail Küçükkaya’nın yerine Star Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü olan Mehmet Ocaktan getirildi.

Bu değişikliğin yaşandığı Akşam Gazetesi’nde bugün hüzünlü bir hava hakimdi. 13 yıldır Akşam Gazetesi’nde görev yapan İsmail Küçükkaya gazete çalışanlarıyla gruplar halinde görüşmeler gerçekleştirdi. Küçükkaya çalışanlara "Herkes işinin başında kalsın, görevini yapsın. Bize yakışan budur" dedi.

Kendisinin de yarın yayınlanmak üzere son olarak "Akşam’a Veda" başlıklı bir yazı kaleme aldığını söyleyen Küçükkaya’nın vedası sırasında çalışanların bazılarının ağlamaklı olduğu gözlendi.

MEDYARADAR/ÖZEL


AKŞAM GAZETESİ NDE BOMBA GELİŞME; GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ NE KİM GETİRİLİYOR? (MEDYARADAR- ÖZEL)

GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ NDEN ALINAN İSMAİL KÜÇÜKKAYA AKŞAM DA KALACAK MI? MEDYARADAR AÇIKLIYOR