Polemik & Kulis
04 Nis 2017 16:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Kılıçdaroğlu'na şarkı vermeyen 'Süper Baba' konuştu: Sanatçılara tarih karar verir!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçı olarak kabul etmediği Cengiz Onural sosyal medya hesabından cevap verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "'Baba bir masal anlat bana' şarkısını kullanmak istedik. Korktular, vermediler. Asla onlara da sanatçı demiyorum" çıkışına şarkının bestecisi müzisyen Cengiz Onural'dan cevap geldi.

"SANATÇI DEMİYORUM" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam sanatçılarla bir araya geldiği toplantıda, "Baba bir masal anlat bana" şarkısını kullanmak istediklerini ancak şarkının bestecisinin buna izin vermediğini belirterek, "O şarkıyı kullanmak istedik. Korktular, vermediler. O nedenle şarkıyı besteleyeni de sahibini de kınadım. Asla onlara da sanatçı demiyorum. Kimse kusura bakmasın" demişti.

"KİMİN SANATÇI OLDUĞUNA TARİH KARAR VERİYOR"

Şarkının bestecisi Cengiz Onural, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine twitter'dan yanıt verdi. Onursal, "Şarkılarımın politik farklılıklar dışında kalmasını tercih ederim. Kimin sanatçı olduğuna tarih karar veriyor" dedi.



SÜPER BABA OLMAYINCA EMEL SAYIN

Referandum kampanyasında CHP kamuoyunun beğenisini kazanmış üç şarkı seçmiş ve teklifte bulunmuştu. Bu şarkılardan yalnızca Emel Sayın’ın seslendirdiği ‘Mavi Boncuk' şarkısının bestecisi Ali Ekber Tağıyev CHP’nin teklifini kabul etmiş ve parça ‘hayır’ kampanyasına uyarlanmıştı.