Polemik & Kulis
11 Nis 2014 14:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:05

İstanbul Aydın Üniversitesi basın danışmanlığına hangi gazeteci getirildi?(Medyaradar/Özel)

Türkiye'nin en büyük vakıf üniversitesi olan İstanbul Aydın Üniversitesi'nin basın danışmanlığını bundan böyle deneyimli gazeteci yürütecek.

İstanbul Aydın Üniversitesi basın danışmanlığına deneyimli gazeteci Tuğrul Mercan getirildi. İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın’ın da danışmanlığını yapacak olan Tuğrul Mercan Reklam Koordinatörü Dilek Sesigür, Basın Danışmanı ve aynı zamanda öğretim görevlisi Sinem Uğurlu ile birlikte üniversitenin medya ile ilgili çalışmalarından sorumlu olacak.
Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitesi olan İstanbul Aydın Üniversitesinde şu an 28 bin öğrenci eğitim görüyor. Önümüzdeki yıl tıp fakültesi kurmaya hazırlanan üniversite 2023 yılında dünya üniversiteler listesinde ilk 500’e girmeyi hedefliyor. 2014 Nisan itibariyle İstanbul Aydın Üniversitesinde basın danışmanı olarak göreve başlayan Tuğrul Mercan’a yeni görevinde başarılar dileriz.
Tuğrul Mercan kimdir?
1976 Uşak doğumlu olan Tuğrul Mercan, öğretmen annesi ve memur babasının görevleri dolayısı ile 1980 yılından itibaren İstanbul’da yaşamaya başladı. İstanbul Vefa Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Bölümünde eğitim gören Mercan, 1996 yılında meslek hayatına ilk adımı attı. Sırasıyla Akşam, Sabah ve Star gazeteleri haber merkezlerinde muhabir olarak görev alan Mercan, 2006 yılından itibaren İSMEK başta olmak üzere, çeşitli siyasi isimler, işadamları ve kurumlar için basın danışmanlığı yaptı. 

MEDYARADAR/ÖZEL