Polemik & Kulis
06 Tem 2013 11:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

İLHAN KESİCİ SANSÜRÜ ANLATTI! CNNTÜRK'E NEDEN ÇIKMADI?

DTP eski Müsteşarı ve milletvekili İlhan Kesici, CNN Türk'ün kendisine uyguladığı sansür olayını ilk kez anlattı..

Eski Devlet Planlama Teşkilatı (DTP) Müsteşarı ve milletvekili  İlhan Kesici,  Medyaradar’ın duyurduğu sansür olayını ilk kez anlattı..

Kesici, CNN Türk Televizyonunda, Enver Aysever’in “Aykırı Sorular” programına katılacaktı. Canlı yayın çekimi için Bodrum’a gitti.

Ancak, programının iptal edildiği, programa şarkıcı Haluk Levent’in katılacağı duyuruldu. Oysa programın yayınlanacağı gün gazetelerde İlhan Kesici’nin programa çıkacağı yer almıştı. Kesici de, çok önem verdiği bu programı telefon mesajıyla arkadaşlarına duyurdu..

İlhan Kesici dün, çekim için gittiği Bodrum’dan ayrılırken Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuştu ve programın iptal edilmesine üzüldüğünü söyledi.

Kesici, “Enver Aysever’in de, programın başında kısa da olsa bir açıklama yapmasını, özür dilemesini bekledim. Ancak, açılışta böyle bir şey olmadı. Kimseden hesap soracak durumda değilim. Ama bir açıklama yapılmasını da beklerdim” dedi.  Aysever’e, Kesici’nin yayına çıkarılmaması üzerine çok sayıda mesaj ulaştı. Programın sonunda, Kesici’nin adını vermeden kısa bir açıklamayla programını kapattı.

CNNTÜRK TE SANSÜRE DEVAM! AYKIRI SORULAR DA HANGİ KONUK VETO YEDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)