Polemik & Kulis
02 Mayıs 2011 12:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:18

HAS PARTİ'NİN KİRALADIĞI EL CEZİRE TÜRK'ÜN GENEL YAYIN YÖNETMENİ KİM OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Albayraklar Grubu'na ait olan ve Has Parti'nin kiraladığını duyurduğumuz El Cezire Türk olarak bilinen Tempo TV'nin genel yayın yönetmenliğine kim getirildi?

HAS Parti tarafından  seçim süreci için kiralanan resmi ismi ECT olan ancak EL Cezire Türk olarak bilinen Tempo Tv’nin genel yayın yönetmenliğine kısa bir süre önce Özgün Duruş Genel Yayın Yönetmenliğinden  ayrılan gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek getirildi. Çiçek’in seçim sürecine kadar kanalın yayın politikasından sorumlu olacağı ve hafta içi sabah kuşağında gündemi değerlendireceği öğrenildi.

Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un bütün mitinglerini canlı olarak yayınlayacak olan kanal, aynı zamanda medyada sesi çıkmayan diğer partilerin de sesi olacak. Özgürlükçü bir yayın politikası izleyecek olan kanalda her gün bir tartışma programı yayınlanacak. Haftada bir gün de Ankara’dan program yapacak olan kanalda Ekrem Kızıltaş, Nevzat Çiçek,İlhan Boz, Ali Öztürk, Yavuz Selim Kurt, Ali Adak, Necip Fazıl Kurt gibi isimler 45 gün boyunca hazırlayacakları programlarla canlı olarak izleyecinin karşısına çıkacak. Öte taraftan Has Parti tarafından kurulan “Yeni Söz” Gazetesi de 9 Mayısta günlük olarak yayın hayatına başlayacak.

MEDYARADAR/ÖZEL