Polemik & Kulis
12 Eyl 2023 23:47 Son Güncelleme: 13 Eyl 2023 00:58

Hangi ünlü ekran yüzü Haber Global ile anlaştı? "Yeni bir sayfa..." diyerek duyurdu

ATV Haber'de 'Kahvaltı Haberleri' programını sunduktan sonra son olarak Neler Oluyor Hayatta programında konuk sunuculuk yapan deneyimli spiker Hilal Özdemir Babacan, sosyal medya hesabından yeni kanalını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Turkuvaz Medya bünyesindeki ATV Haber'de sabah yayınlanan 'Kahvaltı Haberleri' isimli programı sunan Hilal Özdemir Babacan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kanala veda ettiğini açıklamıştı. 

Babacan sonrasında Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın doğum iznine ayrılması nedeniyle bir süre aynı programda sunuculuk yapmıştı.

Deneyimli sunucunun yeni adresi belli oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Haber Global ailesine katıldığını duyurdu. 

Babacan açıklamasında "yeni sayfa, arayan, soran, mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim, o kadar mutlu ediyor ki desteğiniz. 12'den 15'e @haberglobal 'de buluşalım" ifadelerini kullandı. 

Deneyimli spiker Hafta içi 12.00 – 15.00 saatleri arasında “Gündem” haber kuşağı ile ekranda olacak.

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN KİMDİR?

Hilal Özdemir Babacan, 23 Kasım 1989’da Kocaeli Hereke’de dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünü bitirdikten sonra öğrenimini yurt dışında devam ettirmek isteyen Özdemir, Hollanda'ya gitti. Burada Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde Medya üzerine Master yaptı.

Hilal Özdemir Babacan, Show Tv, Kanal D, Ntvspor ve Ntv'de çalıştı. Babası Cengiz Özdemir'in TMSF'nin ataması ile Skytürk360'ın başına geçmesiyle birlikte haber spikeri olarak bu kanalda görev yapmaya başladı. Babacan sonrasında Atv’de 'Kahvaltı Haberleri' programını sundu. Son olarak da Neler Oluyor Hayatta programında sunucu Nur Tuğba Namlı'nın doğum iznine ayrılması nedeniyle bir süre konuk sunuculuk yaptı.