Polemik & Kulis
10 Haz 2022 13:06 Son Güncelleme: 10 Haz 2022 13:19

Ünlü ekran yüzü Turkuvaz Medya’ya veda etti! ‘İçimde ayrılığın burukluğu…’

Turkuvaz Medya’dan ayrılık haberi geldi. ATV Haber’de görev yapan ünlü ekran yüzü, kurumla yollarını ayırdığını açıkladı.

Turkuvaz Medya’dan bugün ayrılık haberi geldi. ATV Haber’de sabah yayınlanan 'Kahvaltı Haberleri' isimli programı sunan Hilal Özdemir Babacan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, kurumla yollarını ayırdığını duyurdu.

“YENİ BAŞLANGIÇLARIN HEYECANI VAR…”

“Tuttum kendi elimden, Hilal dedim, bu uzun maratonda artık bir nefes almanın; dışarıdan bakmanın zamanı. Hayat geçip giderken değişim için cesaret göstermessen, büyümen mümkün olmuyor” ifadelerini kullanan Babacan, sözlerine şöyle devam etti: “Bugün Turkuvaz Medya'dan, atv Haber'deki görevimden kendi isteğimle ayrıldım. İçimde ayrılığın burukluğu ama aynı zamanda yeni başlangıçların heyecanı var. Bu çatı altındaki tüm sevdiklerime bu eşsiz anılar ve tecrübeler için çok teşekkür ederim. En büyük teşekkürümse her zaman olduğu gibi sizlere, sevgiyle kalın.”

HİLAL ÖZDEMİR BABACAN KİMDİR?

Hilal Özdemir Babacan, 23 Kasım 1989’da Kocaeli Hereke’de dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünü bitirdikten sonra öğrenimini yurt dışında devam ettirmek isteyen Özdemir, Hollanda'ya gitti. Burada Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde Medya üzerine Master yaptı.

Hilal Özdemir Babacan, Show Tv, Kanal D, Ntvspor ve Ntv'de çalıştı. Babası Cengiz Özdemir'in TMSF'nin ataması ile Skytürk360'ın başına geçmesiyle birlikte haber spikeri olarak bu kanalda görev yapmaya başladı. Babacan, son olarak Atv’de spikerlik yapıyordu.