Polemik & Kulis
08 Ağu 2023 17:12 Son Güncelleme: 08 Ağu 2023 17:24

Gözde Atasoy ekranlara geri dönüyor! Hangi kanalla anlaştı?

Kanal D Ana haber ve CNN Türk ekranlarından tanıdığımız Gözde Atasoy, ara verdiği ekranlara şimdi hem programcı hem de başarılı bir kadın girişimci olarak dönüyor.

Alişer Delek’in Genel Müdürlüğünü yürüttüğü ve kısa sürede zirvede yer alan Sözcü Televizyonu transfer atağına devam ediyor…

Ekrandaki başarılı kariyerine virgül koyarak startup dünyasına katılan, lüks kiralık kıyafet aboneliği girişimi UnoMoi ile 700 bin dolar yatırım alan Gözde Atasoy; Sözcü Televizyonu'nda Girişimci Sözü isimli yepyeni bir program sunacak.

Koordinatörlüğünü Cansel Poyraz Akyol’un yaptığı program departmanı belgesel, tartışma, teknoloji, STK ve iyi yaşam programlarının yanı sıra şimdi de girişimcilik programıyla ekranını zenginleştiriyor. Genç ve başarılı televizyoncu Gizem Çetin Kadir’in süpervizörlüğünde yayınlanacak Girişimci Sözü programında her hafta farklı girişimciler kendi hikayesini anlatacak, genç girişimci adaylarına yol gösterecek. Hem Türkiye’den hem dünyadan başarılı girişim haberlerinin yer alacağı programın kısa süre içinde Sözcü Televizyonu ekranında başlaması bekleniyor.

Gözde Atasoy Kimdir?

1986 doğumlu Gözde Atasoy, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünü bitirdikten sonra yüksek lisansını Amerika’da tamamladı. Uzun yıllar Kanal D Ana Haber Bülteni’ni sunan Atasoy, en son CNNTürk’te hafta içi hergün yayınlanan “Günlük” isimli haber kuşağını hazırlayıp sunmuştu.

Ekrana ara verdiği sürede Tükiye’nin ilk Aylık Kıyafet Aboneliği platformu UnoMoi’yi kurarak iki tur yatırım aldı.