Polemik & Kulis
09 Oca 2012 19:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

EMRE USLU VE ÖNDER AYTAÇ'TAN EKREM DUMANLI'YA JET CEVAP!

Zaman Gazetesi'nden Ekrem Dumanlı'nın kaleme aldığı eleştirilere Emre Uslu ve Önder Aytaç Twitter'dan cevap verdi.

Zaman Gazetesi’nden Ekrem Dumanlı’nın yazısında "Keşke onlar üzerinden yürütülen psikolojik harbin değirmenine su taşımasalar" diyerek eleştirdiği yazarların twitter sayfaları dolup taşmaya başladı. Takipçilerinin de yoğun ilgisini çeken yazı için ortalık tweet doldu taştı. Gazeteci yazar Önder Aytaç sert tepki vererek, ’’Benim anam var babam var bana öğüt verecek’’ dedi. Aytaç konuyu ’’Ekrem Dumanli konusu bu dakika icin benim gündemimden düşmüştür. Bana gelen twitlere cevap vermeyeceğim’’ diyerek kapadı.

Ergenekon’u ve pislik yuvalarını rahatsız etmeye devam edeceğim

Gazeteci yazar Emre Uslu ise ise twitterdan yazılarını cemaate mal eden bir kesim olduğunu bildiğini belirterek, ’’Hayatımda hiç bir zaman Ekrem Dumanlı ile konuşmadım, görüşmedim, görmedim. Dumanlı ile tanışıklığım budur" şeklinde konuştu.

Emre Uslu yazılarında derin çevreleri, Ergenekon’u ve pislik yuvalarını rahatsız etmeye devam edeceğini söyledi. Uslu tweetlerine şöyle devam etti: ’’Cemaatle iliskim olmadığı icin bu yazdığımı şöyle çarpıtıp cemaate, böyle AKP’ye vururlar diye hesap yapmam’’ dedi.

İŞTE USLU VE AYTAÇ'IN TWEETLERİ: