Polemik & Kulis
31 Oca 2024 17:54 Son Güncelleme: 31 Oca 2024 18:04

Demirören Medya Grubu'nda flaş ayrılık! Hangi isim veda etti?

Son günlerde Demirören Medya’da yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi.

Demirören Medya grubu bünyesinde yayınlanan Hürriyet'te uzun yıllar hizmet veren Ece Çelik, kurumdan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Radikal ve Hürriyet gazetelerinin Dış Haberler, Kitap Sanat ve Özel Haberler bölümlerinde görev yapan Ece Çelik, veda mesajında 22 yaşında Radikal'de başladığı gazetecilik kariyerine 34 yaşında Hürriyet'ten ayrılarak yeni bir döneme adım attığını ifade etti.

Çelik, "Hürriyet’e veda… 22 yaşında Radikal’de başladığım Bağcılar macerama 34 yaşında veda ediyorum. Neden bilmiyorum bu binayı hep çok sevdim" ifadeleriyle duygularını paylaştı.

Çelik paylaşımında, “Şöyle bir bakıyorum da çok sevdiğim ve hep hayatımda olsun dediğim insanların 4’te 3ünü bu bina sayesinde tanımışım. Radikal’in kapanmasının ardından iki sene başka medya kuruluşlarında çalıştım sonra kürkçü dükkanına geri döndüm. 8 senede Hürriyet’te dış haberler, kitap sanat ve özel haberler bölümlerinde görev aldım. Gazeteci olmak beni özgürleştirdi, zenginleştirdi (manevi olarak :) Üzerimde emeği olan herkese ve son üç senedir Vazgeçmeyen Kadınlar sayfasında bana hikayelerini açan kadın arkadaşlarıma teşekkür ederim. Değişim zamanı gelmişti. Yeni maceralarda görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.