Polemik & Kulis
14 Eyl 2020 14:23 Son Güncelleme: 14 Eyl 2020 15:14

CNN Türk'ten ayrılmıştı, nereyle anlaştı? Yeni adresi belli oldu!

CNN Türk’ten ayrılan deneyimli ismin yeni adresi belli oldu.

CNN Türk’ten ile yollarını ayıran Zeynep Karamustafa, yeni bir kurum ile anlaşmaya vardı.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; deneyimli muhabir bundan böyle Bahçeşehir Koleji’nin Basın ve İletişim Direktörlüğü görevini yürütecek.

Geçtiğimiz hafta 10 yıl çalıştığı CNN Türk ile yollarını ayıran Karamustafa, “Ve bitti… meslekte neredeyse 20 yıl oldu..bunun 10 yılı da çok sevdiğim Cnn Türk’te geçti… ama durmak zamanı geldi çattı.. artık yeni ufuklara yelken açma,, yeni mecralarda kariyere devam etmek zamanı… noktalı virgül ya da nokta… kalın sağlıcakla…” paylaşımını yapmıştı.

Karamustafa, CNN Türk’ten önce Kanal D, Kanal 24 ve Habertürk’te de görev yapmıştı.

ZEYNEP KARAMUSTAFA KİMDİR?

1983 yılında Ankara’da doğdu. Özel Arı Fen Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2000 yılında Gazi Üniversitesi Felsefe Bölümü’nü kazandı. Muhabirliğe ilk adımını üniversite 2. sınıfta attı. Atv’de geçirdiği 1,5 yıllık stajın ardından profesyonel olarak çalışmaya Kanal D’de başladı.

2007 yılı şubat ayında ise Kanal 24’te bugünkü uzmanlık alanı olan “Başbakanlık Muhabirliği”ne başladı. Birçok siyasiyi hem yurt içinde hem yurt dışında takip etti.

Kanal 24’ü Habertürk televizyonu izledi. 2009 yılı ortasında ise Başkent Ankara’dan ayrıldı ve kariyerine İstanbul’da devam etme kararı aldı.

2010 yılı Eylül ayından 2020 Eylül ayına kadar CNN TÜRK televizyonunda Cumhurbaşkanı ve Başbakanlık muhabiri olarak görev yaptı.

Engellilere göre yeniden inşa edilen Alanya ile ilgili yaptığı dosya ile Gazeteciler Cemiyeti’nden “En İyi Haber Ödülü”ne sahip. Bunun yanı sıra, her geçen gün daha da kirlenen Trakya’nın bir zamanlar can suyu olan Ergene Nehri ile ilgili hazırladığı dosya ile de “Yılın Doğa Savaşçısı” ödülünü aldı.

İleri seviyede İngilizce ve İtalyanca biliyor.