Polemik & Kulis
26 Şub 2016 12:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

CNN Türk'te üst düzey atamalar! Kimler hangi göreve getirildi? (Medyaradar/Özel)

Son dönemde değişiklilerin hızla devam ettiği CNN Türk'te yeni üst düzey atamalar gerçekleşti. Kim hangi göreve getirildi? Medyaradar açıklıyor...

Geçtiğimiz aylarda genel müdürlük görevine Erdoğan Aktaş'ın getirilmesiyle değişikliğe başlanılan CNN Türk'te yapılanma devam ediyor. 

CNN Türk Haber Merkezi'ni daha da güçlendirmek üzere organizasyon yapısı ile ilgili yapılan yeni atamalara Medyaradar ulaştı. Genel CNN Türk'ün haber müdürü olarak görev yapan Ali Güven kanalın yeni Haber Koordinatörü oldu. Ali Güven kurumda 2011 yılından beri görev yapıyor. 

Yeni kadro oluşturuldu
CNN Türk bünyesinde üretilen tüm haber programlarını tek bir çatı altında toplamak ve koordinasyonu sağlamak üzere Haber Programları Müdürlüğü kadrosu oluşturuldu. Bu pozisyona ise, 2009 yılından bu yana Haber Programları Editörü olarak görev yapan Cansel Poyraz bu ay itibari ile terfien atandı.Haber programlarına ait editör/sunucu ve ekipleri kurulan bu yeni yapının içinde görev alacak.

İnternet sitesinde de değişim rüzgarı
cnnturk.com.tr internet sitesinin artan iş hacmine paralel olarak cnnturk.com.tr İnternet Yayın Yönetmenliği kadrosu getirildi. 2014 yılından bu yana Haber Merkezinde “Her Şey” Programı Editörü olarak görev yapan Umut Alphan'a da bu ay itibariyle yeni görevi tebliğ edildi. 

Artık Şef editör var
Tüm editoryal işlerin tek bir strateji üzerinden yapılanması ve daha iyi koordine olması için tüm haber masası editörleri ve merkez muhabirlerin bağlı olacağı bir yapı kuruldu. 2011 yılından bu yana editör olarak görev yapan Alparslan Akkuş bu ay itibariyle “Şef Editör” olarak göreve başladı. 

Program departmanında tüm programların idari ve yapım süreçlerinden sorumlu program asistanı olarak görev yapan Emel Hoşgör, “İçerik Koordinasyon Sorumlusu” olurken Hoşgör bu görevinde Aslı Öymen’e bağlı olarak çalışmaya devam edecek. Hoşgör ayrıca haber, hukuk, mail işler ve içerik konularında departmanlar arası koordinasyonu sağlanmasından ve aynı zamanda reyting analizi ve raporlanmasından sorumlu olacak. 

MEDYARADAR/ÖZEL