Polemik & Kulis
06 Şub 2024 13:43 Son Güncelleme: 06 Şub 2024 13:49

Ciner Medya Grubu’nda üst düzey ayrılık! İki yılın ardından veda etti…

Ciner Medya Grubu’ndan ayrılık haberi geldi. Deneyimli isim, iki yılın ardından gruba veda etti.

Ciner Medya Grubu’ndan üst düzey bir ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre grubun ABD’deki gözü dış politika uzmanı Ali Çınar, veda etti.

Şubat 2022’de Ciner Medya Grubunun ABD Temsilcisi olarak göreve başlayan Ali Çınar’ın, Twitter'daki biyografisinden titrini de kaldırdığı görüldü.

 

ALİ ÇINAR KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi 1999 mezunu olan Ali Çınar, New Haven Üniversitesi’nde MBA masterını tamamladı. MBA masterı süresi boyunca aynı zamanda İletişim Bölümü ve Mesleki Etik Merkezi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı. Üniversitede iki sene Uluslararası Öğrenciler Birliği Başkanı olarak çalışarak “Uluslararası Olağanüstü En Başarılı Öğrenci” ödülüne layık görüldü.

 

Çınar 2004, 2005 ve 2006 yıllarında Harvard İşletme Okulu, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) ve New York Üniversitesi’nde işletme ile ilgili çeşitli sertifika programlarını başarıyla tamamladı.

ABD merkezli Türk of America ve Turkish Journal 2005 yılından beri yazar olarak katkıda bulunan, CNN’de de canlı yayınlara da katılan Çınar, daha sonrasında Şubat 2022’de Ciner Medya Grubu’nun (Habertürk TV, Bloomberg HT, Show TV) ABD temsilcisi olarak görev almaya başlamıştı. Ali Çınar’ın yeni adresi ise henüz bilinmiyor.