Polemik & Kulis
26 Nis 2011 18:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

CINE5'TE FLAŞ GELİŞME! KANALIN GENEL MÜDÜRÜ NEDEN İSTİFA ETTİ?

Kısa süre önce El Cezire Türk tarafından satın alınan Cine 5'te genel müdür istifası yaşandı.

El Cezire Türk’ün satın aldığı Cine 5’te taşlar yerinden oynuyor. Kanalın Genel Müdürü Hayrettin Arıcı görevinden istifa etti.

Cine 5 Medya Grubu Genel Müdürü sıfatıyla görev yapan Arıcı, istifasını çalışma arkadaşlarına gönderdiği maille duyurdu. Arıcı, "Hayatımda yeni bir sayfa açma ve daha başka projelerin içinde yer alma arzusu" diyerek görevinden ayrıldığını açıkladı.

İşte Arıcı’nın istifasını duyurduğu mail:

Ben vedalardan pek hoşlanmasam da, arada sırada şirketimizden ayrılan arkadaşlarımızdan kısa bir veda mesajı alırız. Bugün de benimkine sıra geldi. Bir yıldan biraz fazla süredir beraberiz. Bu süre zarfında yapılanları, özveriyi, yoktan bir şeyler oluşturmayı, başarılarınızı gözümün önünden geçiriyorum ve hakikaten gurur duyuyorum. Mevcut imkanlarla yapılabileceklerin en iyisini yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğinizden eminim.

Hedeflerinizin Peşini Bırakmayın

Buna gerçekten inanın ve hedeflerinizin peşini sakın bırakmayın. Ben 30 yıllık profesyonel çalışma hayatımda değişik şirketlerde gururla ve onurla çalıştım. Hayatımda yeni bir sayfa açma ve daha başka projelerin içinde yer alma arzum beni bugüne getirdi. CINE5’i bundan böyle de büyük bir zevkle izleyeceğim. İzledikçe sizleri ve yaptığımız güzel işleri hatırlayacağım.

Çalıştığımız süre zarfında istemeden kırdığım, üzdüğüm arkadaşlarım olabilir, onlar dahil olmak üzere tüm arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana da olan bütün haklarımı helal ediyorum.

Bundan sonraki çalışma hayatınızın da başarılarla dolu olmasını ve her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum.

Görüşmek üzere hoşçakalın…


gazeteciler