Polemik & Kulis
28 Nis 2010 10:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:15

''BURAYI HEMEN TERK EDİN!..'' MEHMET ASLANTUĞ'UN BASIN TOPLANTISINDA BÜYÜK ŞOK!..

MEDYARADAR-ÖZEL-Hangi gazetenin magazin muhabirleri basın toplantısından "Jüride müdürünüz de vardı.Burayı hemen terkedin" sözleriyle çıkarıldı?


Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “İsmail Cem Televizyon Ödülleri” hakkında ağır eleştiriler yönelten isimlerin başında Hanımın Çiftliği dizisinin başrol oyuncusu Mehmet Aslantuğ geliyordu.

Aslantuğ basına yansıyan eleştirilerinin ardından Hanımın Çiftliği dizisinin yapımcısı Gold Film’in sahibi Faruk Turgut ve yönetmeni Faruk Teber ile dün bir basın toplantısı düzenledi.

Etiler Şans Kafe’de yapılan basın toplantısına az sayıda muhabir çağrılmıştı. Gazete Habertürk’ten iki muhabir de basın toplantısını izlemek için geldiler.Ancak iki muhabire yapımcı Faruk Turgut’un tepkisi sert oldu: "Biz sizi çağırmadık, eleştireceğimiz jüride müdürünüz de vardı. Burayı hemen terkedin" 

Gazete Habertürk magazin müdürü Memet Güler’in İsmail Cem Televizyon Ödülleri jürisinde yeralması nedeniyle kendilerine gösterilen tepki karşısında şok olan iki muhabir basın toplantısının düzenlendiği kafeden ayrılmak zorunda kaldılar.

MEDYARADAR/ÖZEL