Polemik & Kulis
08 Eyl 2011 20:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:47

BEYAZ TV'DE KONUK SKANDALI! 1400 TL İÇİN KARAKOLLUK OLACAKLARDI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Nagehan Alçı Beyaz Tv'de programa çağırdığı konukları mağdur mu etti? Konuklar Osman Gökçek'ten nasıl fırça yedi? İşte şok olayın detayları...

Nagehan Alçı salı akşamı Beyaz Tv’de iki ilginç konuğu aldı Med Cezir programına. Biri Jandarma İstihbarat emekli astsubayı Hüseyin Oğuz, diğeri bölgede 18 yıl koruculuk yapmış olan emekli korucu Bedran Akdağ.

Ve inanılmaz hikaye başladı. Programa konuk edilen isimlerin masraflarının karşılanacağı sözü verildi. Ancak bu söz tutulmadı. Konuklar Hüseyin Oğuz ve Bedran Akdağ İstanbul’da mağdur oldular.

Konuklardan Bedran Akdağ, yaşadıklarını telefonla MEDYARADAR’a anlattı.

İşte o skandal hikaye...

Alçı Bedran Akdağ’ı arayıp kendisini programa davet etti. Gelirken emekli astsubay Hüseyin Oğuz’u da getirmesini istedi Akdağ’dan. Akdağ Mardin’den, Hüseyin Oğuz ise İzmir Karaburun’dan İstanbul’a gelecekti program için.

"YOL MASRAFLARINIZ KARŞILANACAK!"

Nagehan Alçı bu iki isme, yol masraflarının karşılanacağı sözünü verdi.

Hüseyin Oğuz Karaburun’dan İzmir’e taksiyle geldi. Taksi masrafı 300 TL tuttu. Beyaz Tv Oğuz’un İzmir - İstanbul uçak biletini aldı. Bedran Akdağ ise kendi aracıyla Mardin’den geldi. Onun da yol masrafı 400 TL’ydi. Yani Hüseyin Oğuz’la Bedran Akdağ’a Beyaz TV’nin gidiş-dönüş olarak toplam 1.400 TL ödemesi gerekiyordu.

Programdan sonra konuklar Nagehan Alçı’dan masrafları istediler. Alçı onları asistan Burcu hanıma yönlendirdi. Faturayı Burcu hanıma verdiler. Ertesi gün paranın ödeneceği söylendi konuklara.

Öte yandan Nagehan Alçı, Bedran Akdağ ve Hüseyin Oğuz’a gelecek hafta programın aynı konuklarla devam edeceğini, ve bir hafta daha İstanbul’da kalmaları gerektiğini söyledi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI’DAN FIRÇA YEDİLER!

Çarşamba günü tekrar Nagehan Alçı’yı arayan Hüseyin Oğuz Alçı’nın telefonuna ulaşamadı. Bir süre ısrarla aradıktan sonra telefona Alçı’nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı çıktı. Kütahyalı kendisinden beklenmeyecek bir tepki gösterdi Hüseyin Oğuz’a "Hadi hadi hadi!.." deyip telefonu yüzlerine kapattı.

Hüseyin Oğuz ve Bedran Akdağ bugün Beyaz Tv’nin binasına gittiler. Personel Müdürü’yle görüştükten sonra Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’le de görüştüler. Yanlarına elleri cebinde gelip, sert bir üslup kullanarak "ne istiyorsunuz" şeklinde tepki gösteren Osman Gökçek, paranın kendilerine ödenmeyeceğini söyledi.

BEYAZ TV 700 TL’Yİ ÖDEYEMEDİ! FATURAYA EL KONDU!

Paradan ümidi kesen Hüseyin Oğuz ve Bedran Akdağ, Osman Gökçek’ten faturayı istediler. Faturanın hemen verilemeyeceğini, adreslerine kargoyla gönderileceği cevabını aldılar.

Bunun üzerine Hüseyin Oğuz ve Bedran Akdağ polisi aradılar. Güvenlik güçlerinin kanal binasına gelmesiyle birlikte faturaları kendilerine teslim edildi ve kanaldan ayrıldılar.

"EKSTRA PARA İSTEMİYORUZ! YOL MASRAFIMIZ İADE EDİLSİN!"

Bedran Akdağ ve Hüseyin Oğuz şu sıralar halen İstanbul’da. Ve mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyorlar. Bedran Akdağ MEDYARADAR’a verdiği demeçte sözlerini şöyle noktladı: "Biz programa çıktığımız için para istemiyoruz. Yanlış anlaşılmasın. Biz sadece yol masrafımızın iade edilmesini talep ediyoruz."

MEDYARADAR/ÖZEL