Polemik & Kulis
19 Haz 2009 14:49 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:47

ATV HABERDE REYTİNGLER TEPETAKLAK!.. ALİ KIRCA İLE GÖRÜŞMELER NASIL GİDİYOR? ANLAŞMADAKİ SORUN NE?

ATV Haber'in reytingi yerlerde sürünürken, patronaj Ali Kırca ile görüşmeye devam mı ediyor?

Show TV'nin ünlü anchormani Ali Kırca'nın ATV'ye geri dönmek için başlattığı gizli pazarlıklar devam ediyor.

Korcan Karar'ın başlattığı ön görüşmelerden sonra işin ciddiye binmesi üzerine Ali Kırca'nın da son bir hafta içinde iki kez Balmumcu'da bulunan Sabah-Atv binasına giderek patronaj katına çıktığı ve pazarlık yaptığı ileri sürülüyor.

1.1 milyar dolara satın aldığı Sabah ve ATV'den şu ana kadar istediği verimi alamayan Çalık ve kurmay grubu özellikle ATV haberin göz göre göre erimesine karşı önlem arayışına başladılar.

Bu önlem arayışı içindeyken yine iddialara göre Korcan Karar Arnavutluk gezisinde Ahmet Çalık'la yaptığı gizli görüşmede ön girişimi yaptı. Ali Kırca ve ekibi tekrar ATV'ye gelebilir ve ATV haber yine eski parlak günlerine dönebilirdi.

İddialara göre ATV haberden istediği verimi alamayan Çalık bu talebi ciddiye aldı. Kurmay grubu ile yaptığı görüşmelerden bu isteğe olumlu yanıt geldi. Yalnız patronaj katından sızan bilgilere göre Ali Kırca'ya olumlu bakan kurmay grubu ekibe aynı gözle bakmıyorlardı. ATV haber ekibi yeterliydi. Yalnız onlara ekran yüzü gerekiyordu.

Şu ana kadar görüşmelerden olumlu bir cevap gelmediği belirtiliyor. Özellikle Çalık grubunun Ali Kırca'ya olumlu baktığı ancak ekibine aynı gözle bakmadığı gelen bilgiler arasında.

habervizyon