Polemik & Kulis
30 Kas 2010 11:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:50

ATAŞEHİR'DEN İLETİŞİM ATAĞI! HANGİ DENEYİMLİ GAZETECİLER KADROYA KATILDI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

İstanbul'un yeni ilçelerinden Ataşehir'in çiçeği burnunda belediye başkanı Battal İlgezdi hizmetlerini medyaya ve halka daha güçlü anlatmak için harekete geçti.

İstanbul’un yeni ilçelerinden Ataşehir, hızla büyüyen yapısı ile Türkiye’nin gündeminde.  Görevde 18 ayını dolduran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de hizmetlerini medyaya ve halka daha güçlü bir biçimde anlatmak için harekete geçti. Bu kapsamda iki deneyimli gazeteci Veysi Şahin ve Zeynep Çetinkaya,  İlgezdi’nin kadrosuna katıldı.
İstanbul İl Başkanlığı döneminde Gürsel Tekin’in basın danışmanlığını ve il örgütünün medya ile ilişkilerini yürüten Veysi Şahin, CHP kadrolarının yakından tanıdığı bir isim. Şahin üç yıl boyunca yürüttüğü bu görevlerden 1 Eylül’de Berhan Şimşek’in İl Başkanlığı döneminde istifa ederek, ayrılmıştı. Şahin’in Ataşehir Belediyesi’nde iletişimden sorumlu başkan danışmanı olarak görev yapacağı öğrenildi.
Zeynep Çetinkaya ise Skytürk’teki görevinden bir süre önce istifa etmişti. Çetinkaya, Ataşehir Belediyesi’nde İlgezdi’nin danışman kadrosunda halkla ilişkilerden sorumlu olacak.

Veysi Şahin Kimdir?
Hürriyet, Milliyet, Yeniyüzyıl, Günaydın, Yeniufuk, Bu Hafta, Ekotimes, İHA ve AA’nın da aralarında bulunduğu birçok gazete, dergi ve haber ajansında çeşitli kademelerde görev alan Veysi Şahin, medyada son olarak Akşam Gazetesi’nin haber müdürlüğünü yapmıştı.
Akşam’dan ayrıldıktan sonra GTC İletişim Danışmanlığı’nda Medya Koordinatörü olarak görev alan Veysi Şahin,  Gürsel Tekin’in İstanbul İl Başkanlığı döneminde CHP İstanbul Basın Danışmanı oldu.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü mezunu Veysi Şahin, kurultay döneminde ise Kemal Kılıçdaroğlu ile çalıştı. Şahin CHP İstanbul İl Örgütü’nde üç yıl sürdürdüğü basın danışmanlığı görevinden 1 Eylül’de istifa etti.

Zeynep Çetinkaya Kimdir?
İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Mezunu Zeynep Çetinkaya, SİTA Politik Danışmanlık şirketinde siyasi danışman olarak çalıştı. Ardından medyada Pazar Postası, Milliyet ve TV8’de görev aldı. Reha Muhtar ile birlikte çeşitli tv projelerinde yapımcı-editör olarak çalışan Çetinkaya,  son olarak  SkyTürk’te haber merkezine bağlı çeşitli görevlerde bulundu ve  gündem özel programını sundu.

MEDYARADAR/ÖZEL