Polemik & Kulis
04 Eyl 2010 10:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

MEDYARADAR'DAN HAFTASONU BOMBASI! CNN TÜRK HANGİ KANALLARDAN TRANSFER YAPTI?

NTV ve Habertürk gibi kanalların gerisinde kalan ancak yeni yayın dönemine iddialı girmeyi hedefleyen CNN TÜRK, haber merkezi için transferlere başladı.

O TRANSFER LİSTESİNİ İLK KEZ MEDYARADAR AÇIKLIYOR!!! 

Ciddi paralar harcanmasına rağmen bir türlü beklentiyi karşılamayan, NTV Ve Habertürk gibi rakiplenin gerisinde kalan,Aydın Doğan’a yük olarak gösterilen CNNTÜRK yeni yayın dönemi için kolları sıvadı.

Haber merkezini muhabir kadrosuyla güçlendirmek isteyen yönetim, transferlere başladı.

İşte Haftabaşından itibaren göreve başlayacak o muhabirlerin listesi.

1- Kanal 24 ’ün başarılı muhabirlerinden Zeynep Karamustafa: Mesleğe Ankara’da Kanal D’de başlayan daha sonra Kanal 24’de geçen ve kısa süre Habertürk’te çalıştıktan sonra tekrar 24’e dönüp İstanbul’a gelen Başbakanlık muhabirlerinden Zeynep Karamustafa CNN TÜRK’te anlaştı. Canlı yayınlarıyla dikkat çeken 24’ün başarılı muhabiri  Mustafa her konuda el sıkıştı. Yeni haftayla birlikte CNN TÜRK için ter dökecek.

2- CNN TÜRK’ün ikinci transferi ise  SKY Türk’te sıkıntılı günler yaşayan,uzun süredir maaşını alamayan Semiha Şahin oldu. Zaman zaman spikerlik yapan muhabirlerden Semiha Şahin de Salı günü iş başı yapacak ve CNN TÜRK muhabiri olarak göreve başlayacak.

3- Üçüncü tranfer de daha önce CNN TÜRK’te çalışan Habertürk TV'de ve TRT TÜRK’te görev yaptıktan sonra yönetmenlilğe adım atan isimlerden biri Murat Utku.Deneyimli muhabir 78 gün süreyle izlediği Tekel direnişini "Direnişçi" adı altında sinemaya taşımıştı.

Gelişmeler her zaman olduğu gibi yine MEDYARADAR’da olacak.

MEDYARADAR/ÖZEL