Polemik & Kulis
20 Eyl 2008 16:53 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:20

DENİZ FENERİ DAVASI'NIN ALMAN SAVCISI TÜRK KANALLARINI BİRBİRİNE KATTI!..FOX HABER İLE KANAL D ARASINDAKİ "İLK BİZ GÖRÜŞTÜK" KAVGASINA SHOW HABER'DEN İTİRAZ GELDİ!..

Deniz Feneri'nin Alman savcısı Kertsin Lotz ile ilk olarak kimin görüştüğü tv kanalları arasında tartışma yarattı.Fox TV ile Kanal D arasındaki polemiğe Show Haber İstanbul editörü Ozan Pezek Medyaradar'a gönderdiği açıklamayla itiraz etti.

Almanya Temsilcimiz Ahmet Özay, Deniz Feneri Davası´nın savcısı Kertsin Lotz´le 16.09.2008 tarihinde tüm kanalların muhabirleri ön kapıda beklediği sırada arka kapıdan mahkeme salonuna girerek özel röportaj yapmıştır. Özay´ın Türk ve Alman medyasını atlatarak yaptığı röportaj, aynı gün, yani 16.09.2008 tarihinde Show Haber Daire Başkanı Ali Kırca tarafından saat 19.02.32´de "özel haber" ibaresiyle dünyaya duyurulmuştur. Tebessümle takip ettiğimiz "önce biz yaptık" yarışında, diğer kanalların yöneticilerinin,, bu haberin önce Show Haber´de yayınlandığını bildiklerini de biliyoruz. Yapılanı çarpıcı başlıklar verebilme telaşıyla yapılmış bir girişim olarak kabul ediyor ve tüm haber yöneticilerini haberleri biraz daha dikkatli izlemeye davet ediyoruz. Saygılarımla.


Ozan Pezek


Show Haber İstanbul Editörü


İŞTE BELGESİ......




MEDYARADAR-ÖZEL