Medya
21 Haz 2013 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

ZAMAN YAZARI GÜLERCE REHA MUHTAR'A NEDEN TEŞEKKÜR ETTİ?

Zaman yazarı Hüseyin Gülerce bugün Gezi Parkı ile ilgili yazdığı köşe yazısında Reha Muhtar'a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Zaman yazarı Hüseyin Gülerce, bugün Gezi Parkı ile ilgili yazdığı köşe yazısında, Reha Muhtar’a teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Bunu, Erdoğan’a neden yapıyorlar? başlıklı köşe yazısında Gülerce, "Gezi Parkı olaylarının başlattığı sürecin, AK Parti’ye ve Sayın Başbakan’a karşı on bir yıldır biriken öfke ve tepkiyi organize eden bir operasyon olduğu besbelli." yazdı.

Gülerce, köşesinde süreci şöyle değerlendirdi:

"Muhalefet yetersiz kaldığı için devreye iyi saatte olsunlar girdi. Hiçbir istihbarî bilgi olmasa bile bütün AK Parti karşıtlarının bir anda, en hızlı şekilde sahaya inmesi, devreye girmesi, medyasıyla, iş dünyasıyla, ABD’si, AB’siyle, yabancı basınıyla büyük bir koronun sahne alması, neyin ne olduğunu anlatmaya yeter.
(...)
Başbakan Erdoğan, velev ki yanlış yapıyor, yanlış bir çizgide gidiyor.  Bu yanlışı, düğmesi dışarıda olan bir operasyonla düzeltmeyi savunmak ne vicdanla, ne demokrasiyle, ne insafla bağdaşır."
Gülerce yazısında Reha Muhtar’a da teşekkür etti:

"Erdoğan’a ve AK Parti’ye yönelik tepkinin, demokrasiyi katletmesini onaylayamayız. Reha Muhtar’a bir teşekkür borcumuz var. Dün Vatan’da enfes bir yazı yazdı. “Ecevit’e de aynısını yaptılar” dedi. Benim yazımın daha iyi anlaşılması için o yazının da okunması gerekiyor..."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...