Medya
13 Mayıs 2024 13:47 Son Güncelleme: 13 Mayıs 2024 13:53

Halk TV'nin patronundan çalışanlara zam müjdesi

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, çalışanlarına 2024 yılının Haziran ayında zam yapılacağını duyurdu.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, sosyal medya hesabından çalışanlarına zam yapılacağını duyurdu. Haziran ayında aylıklarda yeni bir düzeltme yapılacağını belirten Mahiroğlu, çalışanlarının zorlaşan hayat şartları altında daha fazla ezilmemesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, devletin topladığı vergilerin adil bir şekilde bölüştürülmesi gerektiğini ifade eden Mahiroğlu, kamu reklamlarını planlayan ajans sahiplerine çağrıda bulundu. Ajans sahiplerine devletin verdikleri bütçeyi doğru planlamaları ve kamu reklamlarını adil bir şekilde paylaşmaları gerektiğini belirten Mahiroğlu, tarafgirlikten vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. Çünkü bu vergilerin Halk TV çalışanları ve izleyicilerinden de toplandığını vurgulayan Mahiroğlu, adil bir paylaşımın önemine dikkat çekti.

Halk TV patronu Cafer Mahiroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Halk TV, çalışanlarının, zorlaşan hayat şartları altında daha fazla ezilmemesi için haziran ayında aylıklarda imkanların elverdiği ölçüde yeni bir düzeltme daha yapılacaktır. Devletin topladığı vergiler adil bölüştürülmek zorundadır. Kamu reklamlarını planlayan ajans sahiplerine çağrımızdır: Devletin size verdiği bütçeyi doğru planlayın. Kamu reklamlarını adil paylaştırmak zorundasınız. Tarafgirlikten vazgeçin. Zira bu vergiler Halk TV çalışanları ve izleyicilerinden de toplanıyor."