Medya
20 Nis 2024 22:10 Son Güncelleme: 20 Nis 2024 22:40

Tele1 ile Bengütürk arasında 'reyting' kavgası! Merdan Yanardağ’a zehir zemberek cevap

Tele1 ile Bengütürk TV arasında reyting polemiği patlak verdi.

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın programında Bengütürk TV’nin izlenme oranlarına yönelik olarak söylediği, “Binde bir bile izlenmeyen televizyon kanalı” ifadesi Bengütürk TV yönetimini kızdırdı.

Bengütürk TV Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, ana haberin ardından yayınlanan, “Günün Yorumu” bölümünde Yanardağ’ı topa tuttu.

Kaya, “Programında Bengütürk’ün izlenme oranlarıyla kendince dalga geçmiş, ‘binde bir bile izlenmeyen televizyon kanalı’ demiş.” ifadeleriyle yayına başladı.

“ÖCALAN’A BEBEK KATİLİ DEMEMEK İÇİN DİLİNİ Mİ YUTTUN?”

“Peki sayın Yanardağ, Bengütürk’ün izlenme oranında ortaya koyduğun matematik yeteneğini binlerce insanın katili terörist başına özgürlük isterken niye göstermedin” diyen Kaya, Yanardağ’a şu sözlerle yüklendi;

“Öcalan, Türkiye'de en uzun süre yatan siyasi mahkumdur derken, katlettiği binlerce masuma ilişkin sayıları saymayı mı unuttun? Yoksa bebek katil dememek için dilini mi yuttun?

Bengütürk'ün az izleyeni olduğunu söylemişsin, ama bu ekrandaki haberleri ‘ben izledim nerede verildiğini’ diyerek yakından takip ettiğini de itiraf etmişsin. Yani sen de bizi izleyen o binde birlik dilime girmişsin.

CHP GENEL MERKEZİNDEN AYLIK NE KADAR PARA ALIYORSUN?

Sana bile Bengütürk izletmişiz ya varsın kimse izlemesin o başarı bize yeter de artar bile. Ha sen izlediğinden bir şey anlar mısın. Kafa yorup kendini düzeltme arayışına girer misin? Sanmam. Olsaydı 65 yıldır olurdu.

Sittin sene anlayamadığını 18 dakikada ne biz sana, ne de sen bize anlatabilirsin. Bengütürk’e bir de MHP’nin yayın organı demiş, peşinden de genel yayın yönetmenliğini yaptığı Tele1 için ‘Biz bağımsız bir televizyon kanalıyız’ diye konuşmuşsun. Bağımsızlığı terörist savunuculuğunda arayan Merdan, anlatsana bize CHP genel merkezinden aylık ne kadar para alıyorsun?”

Kaya’nın Yanardağ’a yönelik yaptığı açıklamanın tamamı şöyle;