Polemik & Kulis
01 Kas 2021 12:04 Son Güncelleme: 01 Kas 2021 12:16

“Yılın Pandemi Muhabiri” ödülünü alan habercinin yeni adresi ATV oldu

Haber Global'de kuruluşundan bu yana görev yapan başarılı isim Atv ile anlaştı.

Kuruluş sürecinden itibaren yer aldığı Haber Global'de Ankara Muhabiri olarak görev yapan, Sağlık ve Polis-Adliye alanlarında çalışan aynı zamanda Haber Global'de yayınlanan “Siz Uyurken” adlı programı Ankara'da hazırlayıp sunan Ozan Ulaş Caymaz ATV Ana Haber'e transfer oldu.

2020 yılında Koronavirüs ile ilgili yaptığı haberler ile 14'ncü Prof. Dr. Feriha Öz Ödülleri'nde, “Pandemi Muhabiri” sıfatıyla “Yılın Medya İnsanı” ödülünü alan haberci, ATV Ana Haber'de Ankara Muhabiri olarak görev yapacak.

Ozan Ulaş Caymaz kimdir?

1993 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'da Anıttepe Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nde eğitimini tamamladı. İlkokuldan beri istediği meslek gazetecilikti. Eğitim aldığı Lise ve Üniversite yıllarında ''Başka Sahne'' tiyatro topluluğunda birçok oyunda görev aldı. Üniversite yıllarında Başkent Üniversitesi Radyo'da program yaptı, kamu spotu ve kısa filmlerde yönetmenlik ve oyunculuk yaptı. Kanal D haber merkezinin Ankara bürosunda stajını tamamladı. Üniversite mezuniyetinin ardından Cumhuriyet Gazetesinde stajyer muhabir olarak görev aldı. Burada geçirdiği yaklaşık bir yıllık süreçte çok sayıda habere imza attı. Her zaman gönlünde yatan görsel medyaya ise 2018 yılında Haber Global'le başladı. Seyahat etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi çok seven Caymaz, aynı zamanda müzikle de ilgileniyor ve küçük yaştan beri gitar çalıyor.