Polemik & Kulis
19 Eki 2011 20:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

YAYIN İÇİN GÜN SAYAN İST TV'NİN HABER KOORDİNATÖRÜ KİM OLDU?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Yakında yayın hayatına başlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin televizyon kanalı usta bir televizyoncuyla anlaştı.

Uzun yıllar medyada çeşitli görevler alan deneyimli televizyoncu Fatih Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kısa bir süre sonra yayın hayatına başlayacak olan televizyon kanalı İst TV’nin haber koordinatörü oldu.

   Fatih Polat Kimdir?
   İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Fatih Polat, ulusal medyada bugüne kadar pek çok görevde yer alarak, başarılı işlere imza attı. Deneyimli haberci Polat, özel televizyon kanallarında izlenme rekorları kıran ana haber bültenleri ve haber programlarının yanı sıra gündüz kuşağında yayınlanan pek çok yapımda program koordinatörlüğü, editörlük ve haber müdürlükleri yaptı. Fatih Polat, özel televizyon kanallarındaki bu görevlerinin dışında ulusal dergi, gazete ve internet sitelerinde de çeşitli çalışmalarda bulundu. 

   Fatih Polat, halen özel eğitim kurumlarında İletişim, Televizyon Haberciliği, İnternet Gazeteciliği ve Halkla İlişkiler dersleri veriyor. Polat’ın, Avrupa Yakası Yayınevinden çıkan ve pek çok iletişim fakültesindeki Temel İletişim derslerinde okutulan ‘İletişim Nasıl Kurulur’ adlı bir de kitabı bulunuyor. 

MEDYARADAR/ÖZEL