Polemik & Kulis
17 Haz 2014 16:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:19

Usta televizyoncuyu Ayşe Arman'ın o fotoğrafı çıldırttı: Bunlar gazeteciyse ben overlokçuyum!

Zafer Arapkirli, köşesinde patronu ile selfiesini paylaşan Ayşe Arman ile ilgili Twitter'dan paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinin 66. yıl dönümünde 20 yıldır çalıştığı gazetesinin kendisine bir plaket verdiğini çarpıcı bir yazı ile anlatan Ayşe Arman,  çarpıcı cümleler kurdu.

HAYATIM BOYUNCA BİR ADAMLA 20 YIL BİRLİKTE OLMADIM

Arman, Aydın Doğan ile ilgili olarak şunları yazdı: "Hayatım boyunca bir adamla 20 yıl birlikte olmadım, böyle bir rekorum yok, ailemle de 20 yıl aynı evde yaşamadım. Ama işte Hürriyet'le kurduğum ilişki bu kadar uzun ve yoğun. 20 yıldır da aynı patronla çalışıyorum, Aydın Doğan'la. Biz ondan sürekli birşeyler istedik, o ise bizden sadece iyi gazetecilik yapmamızı istedi."

Ayşe Arman ardından şöyle devam etti:

PATRONLA ARAMDA BİR MESAFE OLMALI

"Ben patronunu sürekli gören biri değilim, bunu da iyi buluyorum. Benim için patronla yönetimle hep bir mesafe olmalı. Hep ben tedirgin olmalıyım, kalbim küt küt atmalı. İşte bizim böyle bir ilişkimiz var."

Bu satırların yanında ise Aydın Doğan ile Ayşe Arman'ın birlikte ekrana gülümsediği bir selfie yer alıyordu.

"Patronla yönetimle hep bir mesafe olmalı" diyen Ayşe Arman'ın, patronu ile kameraya gülümserken çekilen selfiesi sosyal medyayı da konuşturdu.

En çarpıcı eleştirilerden biri de Habertürk sunucularından Zafer Arapkirli'den geldi. Arapkirli,  "Köşesine gazete patronu ile çektiği "selfie"yi koyanlar "Gazeteci" kimliği taşıyorsa... Ben overlokçuyum.." dediği twitterı ile hem destek hem de eleştiri gördü.