Polemik & Kulis
30 Mar 2024 15:18 Son Güncelleme: 30 Mar 2024 17:22

Show TV’den bir ayrılık bir transfer haberi! ‘9 yılın ardından veda zamanı…’

Show TV’de bir ayrılık bir de transfer yaşandı. 2015 yılından bu yana kanalda görev alan isim veda ederken, ATV’den Show TV’ye transfer haberi geldi.

Show TV’den bir ayrılık bir transfer haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre 2015 yılından bu yana kanalda görev alan Show Haber Kameramanı Uğur Can İncegül, kurumla yolları ayırdı.

Vedasını sosyal medya hesabından duyuran deneyimli kameraman, “9 yılın ardından artık veda zamanı. Bugün itibariyle Show Haberden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte beraber çalıştığım tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler başarılarınız daim olsun” ifadelerini kullandı.

UĞUR CAN İNCEGÜL KİMDİR?

1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Mesleğe 2003 yılında başladı. Kanal T,  TV Em, Kanal D ve Artı 1 de çalıştı. 2015 yılından bu yana da Show Haber’de görev aldı, Suriye’deki operasyonları takip etti.

ATV’DEN TRANSFER OLDU

Öte yandan Show TV’den bir de transfer haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre ATV Haber Kameramanı Halil İbrahim Türk, Show Haber’e transfer oldu.

 

HALİL İBRAHİM TÜRK KİMDİR?

Halil İbrahim Türk, mesleğe 2012 yılında Kanal 7’de başladı. Ardından 2023 yılı Mart ayında ATV’ye transfer oldu. Şimdi ise kariyerine Show TV’de devam edecek.