Polemik & Kulis
23 Ara 2014 13:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Ünlü ekran yüzü kulvar değiştirdi! Artık spor haberleri sunacak! (Medyaradar/Özel)

Yıllardır özel konuklarıyla keyifli sohbetlere imza atan ünlü ekran yüzü TRTSpor'a transfer oldu.

Habertürk, Sky360 ve son olarak da TRT Haber'de konuklarıyla gündeme dair sohbetler gerçekleştiren sevilen ekran yüzü Ceren Akdağ kulvar değişikliğine gitti ve TRT Spor'la anlaştı.

Akdağ  TRTSpor'da hafta içi hergün sporun her alanını kapsayan haberler ve konuklar ile "Sporda Bugün" programını sunacak. Program 18.00-19.00 saatleri arasında ekranlara gelecek.



CEREN AKDAĞ KİMDİR?


Ceren Akdağ, ilköğrenim ve lisenin ardından Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun oldu. Medya dünyasında ilk çalışmaları ise 2000 yılında ATV’de başladı.

2003 ile 2008 yılları arasında Sabah Gazetesi, Newsweek Dergisi ve ATV’de diplomasi muhabirliği,AB uzmanlığı, Life Style köşe yazarlığı  gibi görevlerde bulunan Akdağ, 2008’de Yapı Kredi Bankası’nın Basın İlişkileri Yöneticiliği’ne transfer oldu.

Habertürk TV’nin 2009’un başında ekran teklifi ile medyaya geri dönen Akdağ, bu kanalda önce Uyandırma Servisi programı daha sonra da her hafta özel konuklarıyla keyifli sohbetlere imza attığı Hayatın İçinden isimli programı hazırlayıp sundu. Farklı konseptte Ay Işığı Sohbetleri, Kime Göre Neye Göre? gibi programlara imza atan Akdağ,2013 yılı başında Habertürk TV’den ayrıldı.

Bir süre Bersay İletişim Grubu’nda Medya İlişkileri ve İçerik Yönetimi Bölüm Yöneticisi olarak çalışan Akdağ, SKY360’ın teklifi üzerine 1 Ekim 2013 günü yeniden ekranlara dönerek   “Son Bakış” ve “Ceren Akdağ ile Hafta Sonu Aşkına” adlı programları hazırlayıp sundu. En son TRTHaber'e geçen ve haftaiçi hergün gündeme dair sohbetler gerçekleştirdiği "Sözün Özü" programını sunan Akdağ'ın spora yabancı bir isim olmadığı biliniyor. Fanatik bir Galatasaraylı olan ünlü ekran yüzünün geçmişinde profesyonel voleybolculuk bulunuyor. Ayrıca aktif olarak aktif boks yaptığı biliniyor.

MEDYARADAR/ÖZEL