Polemik & Kulis
27 Ara 2018 11:37 Son Güncelleme: 27 Ara 2018 12:46

TVNET’te üst düzey ayrılık! Karagül’e yakın isimlerin gidişi sürüyor! (Medyaradar/Özel)

İbrahim Karagül’ün Genel Yayın Yönetmenliğini bırakmasının ardından TVNET’te stratejik işten çıkarmalar devam ediyor.

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni ve İcra Kurulu Üyesi İbrahim Karagül, geride bıraktığımız temmuz ayında TVNET Genel Yayın Yönetmenliğini bırakmış yerine gazeteci İsmail Halis getirilmişti.

Halis koltuğa oturur oturmaz kadroda önemli değişiklikler olmuş, Karagül’e yakın isimlerle yolların ayrıldığı iddia edilmişti.

Albayrak Grubu’nun televizyonu TVNET’ten son stratejik ayrılık haberi de bugün geldi.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; Karagül’ün isteği ile Ankara Haber Müdürlüğüne atanan Ahmet Rıfat Albuz’la yollar ayrıldı.

Ahmet Rıfat Albuz kimdir?
1983 yılında Burdur'da doğdu. Mesleğe radyoculukla Nevşehir'de başladı. Eğitimine 2003 yılında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde devam etti. Aynı tarihte bölgesel ve yerel radyo ve televizyonlarda haber spikerliği yaptı. 2007 yılında üniversite eğitimini tamamladı. Daha sonra Londra'da hem medya üzerine dil eğitimine başladı hem de Londra Türk Radyosunda haber koordinatörlüğü yaptı. 2011 yılında Türkiye'ye döndü ve TVNET'te haber editörlüğü ve program yapımcılığı görevlerinde bulundu. Son olarak Yeni Şafak'taki yazılarının yanı sıra TVNET'in Ankara haber müdürlüğü görevini yürütmekteydi.