Medya
12 Eyl 2011 05:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:47

TÜRK TELEKOM'DAN HÜRRİYET YAZARINA İŞKENCE! SAYGISIZLIĞIN BU KADARI!

Eşi vefat eden Hürriyet yazarına Türk Telekom görevlileri bakın nasıl işkence etmiş...

MEDYARADAR - hurriyet.com.tr yazarlarından Ayşegül Domaniç Yelçe Türk Telekom'un telefonlarından artık "illallah" demiş. Eşi vefat edince kendi üzerine devredilen iki telefondan birini kapatmak istemiş Ayşegül hanım. Bunun için eşinin ölüm belgesini iletmiş Türk Telekom yetkililerine.

Ancak Türk Telekom çok ısrarcı ve garip bir tavır sergilemiş. Ayşegül hanımı tekrar aramışlar, Ayşegül hanım eşinin öldüğünü söylemiş. Neden aradıklarını sormuş. Cevap çok enteresan: "Telefonu niçin kapatmak istediğinizi soracaktık!"

İşte Ayşegül Domaniç Yelçe'nin yazısından ilgili kısım...

Türk Telekom telefonu…
Merhabalar sevgili okurlar. Türkiye’nin gerçeklerinde gezinmeyi sürdürüyoruz bugün de.

Aslında niyetim, biraz daha farklı, umut taşıyan bir yazı yazmaktı. Ama dün Türk Telekom’dan bir telefon aldım. “Özer Yelçe ile görüşmek istiyoruz” dediler. Ne kadar şaşırdığımı anlatamam. Bir önceki yazımda da ifade etmiş olduğum gibi, daha birkaç gün önce eşimin ölüm belgesini ve veraset ilâmını kendilerine şahsen iletmiş ve adıma devrolan iki telefondan birini kapatmak istediğimi yazılı olarak bildirmiştim. Eşimi kaybetmiş olduğumu kendilerine tekrar söyledim ve niçin aradıklarını sordum. Şaka gibi, “telefonu niçin kapatmak istediğini soracaktık” dediler. Eşimin vefatını bildirmiş olmama rağmen, bu gibi telefonları bankalardan da alıyorum. Ama bu son telefon içimi çok acıttı. Ben bin bir zorluk içinde şahsen gerçekleştirmiştim işlemlerimi; biraz saygıyı hak ettiğimi düşünüyordum. Yanlış anlamayın, bir engelli olarak değil, yalnızca bir insan olarak…

Ayşegül Domaniç Yelçe/hurriyet.com.tr