Polemik & Kulis
13 Mar 2022 15:58 Son Güncelleme: 13 Mar 2022 16:06

TRT spikerinin kar paylaşımında dikkat çeken detay! ‘Aynı noktadan…’

TRT spikeri Işıl Açıkkar’ın Ulaştırma Bakanlığı’nın sorumluluk alanındaki bölge için İBB’yi etiketleyerek yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. CHP’li Mücahit Avcı ise Açıkkar’ın daha sonra sildiği paylaşımdaki bir detaya dikkat çekti.

TRT spikeri Işıl Açıkkar, İstanbul'daki kar yağışının ardından Ulaştırma Bakanlığı'nın sorumluluk alanında bulunan yol için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirince sosyal medyada gündem oldu. "İnsanlar yine yolda kaldı. Acaba tuzlasanız mı?" paylaşımında bulunan Açıkkar, söz konusu konumun Ulaştırma Bakanlığı'na ait olduğunu fark etmesi üzerine paylaşımını sildi.

‘AYNI NOKTADAN ATILAN ŞU TWEETLER…’

Yaşananların ardından, CHP'de danışmanlık görevi yapan Mücahit Avcı, söz konusu paylaşımla ilgili bir detaya dikkat çekti. “Aynı noktadan atılan şu tweetlerden anladığım Işıl Açıkkar, Mücahit Birinci ve Yiğit Bulut aynı araçta seyahat ederken yolda kalmışlar” ifadelerini kullanan Avcı, sözlerine şöyle devam etti: “Ya da bir merkez bu görüntüyü iktidar yandaşlarına servis edip İBB’yi karalatmaya çalışmış. Sizce hangisi?”

İşte o paylaşımlar…