Medya
20 Oca 2011 08:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

TELEVİZYONCULAR DİKKAT; EKRAN POLİSİ FARLARINI YENİLEDİ!

"Düşünün, cep telefonumuzun aküsü, arayan ve mesaj yollayanlar tarafından her gün şarj edilmek zorunda kaldı."

Farlarımız yenilendi

Rahmetli Babamız, yaşantısının son döneminde 'Neyin var amca' diyenlere 'Ne yok ki' diye cevap verirdi. Bir cümle sonrası ise 'Nüfus kağıdı eskimesi' olurdu. O kalp ameliyatı geçirmedi. Bir trafik kazası sonucu kırılan kalça kemiği, diğer hastalıklarını tetikledi. Üstüne basa basa söylüyoruz, döneminin rezil SSK'sının Samatya Hastanesi'nde vefat etti. Gelelim bugünlere ve bize. Durumumuzu özetleyerek lafa girelim. 'Farlar yenilendi'. Kısmet olursa, 1 Şubat günü son ayarlar yapılacak.

...
Her zamanki gibi Yüce Yaradan'a, bazılarınız kızsa da Prof. Dr. Recep Akdağ'a -Sağlık sistemini mükemmelleştirdi- ve Kolan Grubu'nun Beylikdüzü Ünitesi'nin tüm personeline minnet duygularımızı deklare ediyoruz. 'Ailemizin Hastanesi'nin Başhekimi Op. Dr. Atilla Yılmaz bu kez bizi, bir göz uzmanı, aynı zamanda cerrah Dr. Ali Ahmetoğlu'na havale etti. Adam dehşet. Atom karınca. Bıraktık muayene ve teşhisini, operasyonları 'Atılgan Yıldız Gemisi'nin kaptanı gibi yönetiyor'. İlk karşılaşmamızda tanık olduğumuz önemli anıyı aktaralım ufkunuz netleşsin. Futbolla ilgili, daha doğrusu tuttuğu takımla ilgili soruya iki kelimeyle cevap verdi; 'Elhamdülillah Beşiktaş'lıyım'. Gerisini tahmin etmeniz artık zor değil. Bizden beter Kartalsever ve de tüm hayvanların dostu. Muhabbet Kuşları baş köşede.

...
Bu satırları yazarken elimizde Sherlock Holmes'un pertavsızının benzeşeni var. Sadece biraz küçüğü. Ona gerek kalmayacak günlerin sayısı çok değil. İşin en tatlı yanı başta okurlarımız olmak üzere, tüm dost ve arkadaşlarımızın göz yaşartan ilgileri. Hangilerini yazıp, buraya alsak, ötekilere haksızlık etmiş oluruz. Ancak ilaç saatlerimizi telefonla hatırlatan -İlk iki gün her saat başı iki ilaç- Lig TV Genel Müdürü Aybars Hünalp ve Show TV'nin duygulandıran jestlerinden mutlu olduğumuzu belirtelim. Düşünün, cep telefonumuzun aküsü, arayan ve mesaj yollayanlar tarafından her gün şarj edilmek zorunda kaldı.

...
Kafamızda o kadar birikmiş konu var ki, onları sıraya koyduk. Kimilerine göre TT Arena'daki protesto doğal. Bazılarına göre saygısızlıktan öte. Buna mutlaka değineceğiz. Bazı üst makam sahiplerinin gerçek yüzlerini ortaya koydukları tavırlarını unutmuyoruz. Onlar üstünden Başbakan'a, yakın tarihten örnek vermek istiyoruz. Fenerbahçe seyircisi, sırf Galatasaray'lı olduğu için Saracoğlu Stadı'na Mesut Yılmaz'ın posterini asıp, altına seçim gününü ve 'Görüşürüz'ü yazmıştı. Sonucu birlikte gördük. Baraj altında kalındı. Sayın Erdoğan özellikle futbol taraftarını karşısına almanın yarar değil zarar getireceğini iyi bilmeli. AK Parti için önemli tehlike Bülent Arınç. Durup dururken 'Yara kaşıyor'. 'Otur, oturduğun yerde. Sen benim emrimdeki memursun' dediği Ordu'nun paşalarına Manisa'da kucak kucak 'Mesir macunu' topladığı günleri ne çabuk unuttu? Sahiden hatırlamaz hale geldiyse, sorumlu olduğu Anadolu Ajansı'nın arşivine göz atsın. Hangi generallere servis yaptığını çok net bulacaktır. Arınç'ın 'Seçme saçmaları'nı izledikçe, diğer Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e sevgimiz artıyor.

Burhan AYERİ / AKŞAM