Polemik & Kulis
10 Mayıs 2012 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:38

TEHDİT ALTINDAYIM YETER ARTIK! BEKİR COŞKUN BAŞBAKAN'IN FIRÇASINA İSYAN ETTİ!

Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Bekir Coşkun orduya hakaret ettiği iddiasını red ederken Başbakan'a yanıt verdi...

Genelkurmay’ın ve Başbakan Erdoğan’ın ortak hedefi haline gelen Bekir Coşkun, CNN Türk ekranında Tarafsız Bölge’ye bağlandı. Başbakan’ın sözlerine isyan eden Coşkun "Ben ve ailem tehdit altındayız" dedi.

Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde "Paşa" başlıklı yazısında generallere dönük hakaretamiz ifadaler ve imalarda bulunan Coşkun, önce karargahın sonra da Erdoğan’ın hedefi olmuştu. Tarafsız Bölge’de Ahmet Hakan’ın sorularını yanıtlayan Bekir Coşkun orduya hakaret ettiği iddiasını red ederken medyanın duyarsızlığından şikayet etti.

PAŞALIK ÜNVANI 1934’DE TSK’DA YASAKLANMIŞTIR

"Şu anda bir başka kanalda bir dizi var Muhteşem Yüzyıl, ve orada bir sürü paşa var. İbrahim Paşa, İdris Paşa... Peki bizim ordumuzdaki generaller paşa mıdır? Hayır değildir çünkü 1934 yılında çıkan bir yasayla paşalık ünvanı kaldırılmıştır ve yasaklanmıştır. Hadi bu işin bu tarafı... Ben Pazar günleri hayvanları çok sevdiğim için yazarım... Mesela bir köpeğe Bekir adını koysalar ben asla alınmam. Yüreğinde sevgi olmayan insanlara anlatmak gerçekten zordur. Ben askerler yürürken heyecanlanan tüyleri diken diken olan biriyim. "

YETER ARTIK ORADAN KOVULDUK DİĞERİNDEN SÜRÜLDÜK...

"Başbakan bir yazar için kaleminden pislik akıyor dedi. Peki medya ve toplum buna nasıl razı olabilir? Bu mümkün mü? Benim okuyucularımın sayısı az da olabilir. Ama bizler bu ülkenin mutluluğu için emek vermiş kalem sallamış elimizden gelen özeni göstermiş insanlarız. Ne oldu peki? Benim dünyam zehir oldu, inanılmaz tehditler küfüler... Ben ve ailem tehdit altındayız şu anda. Bir Başbakan nasıl bir yazarı hedef gösterir. Yeter artık oradan kovulduk diğerinden sürüldük oradan atıldık, başımıza gelmeyen kalmadı..."

İŞTE BEKİR COŞKUN'UN İSYANI :