Polemik & Kulis
18 Haz 2010 20:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

TANZANYA'DA TACİZE UĞRAYAN TÜRK KADIN GAZETECİLER TWİTTER'DA KAPIŞTI

Tanzanya gezisinde kaldıkları otelin bellboy'u tarafından tacize uğrayan gazeteciler birbirine girdi.

THY’nin düzenlediği Tanzanya gezisinde kaldıkları otelin çalışanları tarafından tacize uğrayan “kızlar” birbirine girdi. 

Takvim yazarı Ece Vahapoğlu bugün hayli ilginç bir yazıyla gündemde. Vahapoğlu THY’nin düzenlediği Tanzanya gezisinde kaldıkları otelin çalışanları tarafından tacize uğradıklarını yazarken olayın diğer mağdurlarının ise Sabah yazarı Sevilay Yükselir ve Habertürk’ün ekran yüzlerinden Oylum Talu olduğunu iddia etmişti.

Ancak olay bundan daha karmaşık olacak ki Vahapoğlu yazısına aldığı bazı tepkileri Twitter’da paylaştı. Takvim yazarı Sevilay Yükselir ve Oylum Talu’nun yazıdan rahatsız olduklarını yazdı. Hatta kendisine karşı bir plan yaptıklarını iddia etti.

Anlaşılan Vahapoğlu’nun yazısına Yükselir ve Talu’dan ciddi itirazlar var. Sevilay Yükselir bugünkü yazısında olaydan sadece bir cümleyle değinmişti.

İşte o tweet’ler:

“Hayat bazen öyle olaylar yaşatır ki kimin ne mal olduğunu anlarsınız; bugün çıkan köşe yazımdan sonra ben yine anladım”

“Olayı olduğu gibi,tüm gerçekliğiyle yazdığım için Sevilay ve Oylum sinirlenmiş; beni tüm Türkiye’ye rezil etmek için plan yapıyorlarmış.”

"Tacizi yapan Tanzanyalı bellboy, ama suçlu Ece;ben sadece gerçekleri yazdım! Susmakla olur mu?

Sonra da bilgili, kültürlü gazeteciler olarak "kadın hakları, kadınlar susmayın" deyip duruyoruz; hani nerede şimdi?"

"Sevilay da bugün köşesinde oteli yazmış!"

"Ya da gecenin bir yarısı bazı kız arkadaşlarımızın kapısını çalıp, tacizde bulunan otel komilerini mi?" Sevilay Y.

"İşte o bazı kız arkadaşlar biz üçümüzdük; gerçek budur ey millet."

“Konuyla ilgili gazeteler arayıp görüş soruyorlar;yazdıklarımın arkasındayım. Oylum ve Sevilay ile mesajlaşıyoruz..sanırım mantıklı olunacak.”

Gazeteciler