Polemik & Kulis
15 Mayıs 2011 10:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:21

SURVIVOR AMA O KADAR DA UZUN BOYLU DEĞİL! RAHŞAN GÜLŞAN KELEBEK YAZARINA NASIL ÇAKTI?

Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek ekinde yazan Cengiz Semercioğlu'nun Survivor izlenimleri Habertürk yazarı Rahşan Gülşan'ı şaşkınlığa uğrattı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcı ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması sadece yarışmacıların değil, yarışmacılar ile görüşmeye giden gazeteciler arasında da ilginç bir yarışa konu oluyor.

Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu geçen hafta içinde Survivor yarışmasının çekildiği Dominik’teki izlenimlerini yazarken kadın yarışmacıların "özel" günlerinde dahi "özel" bir ilgi görmediklerini, ped yerine yaprak kullandıklarını yazmıştı.

Bugün Habertürk’te Rahşan Gülşan ise Kızlar özel günlerde yaprak kullanmıyor dedi ve Cengiz Semercioğlu’na ince ince çaktı. İşte Rahşan Gülşan’ın yazdıkları:

Geçen hafta adadaki kadın yarışmacıların özel günlerinde ped yerine yaprak kullanmak zorunda kaldıklarını yazmıştı. Sayın okur yok öyle bir şey yahu. Prodüksiyon ekibi kadın yarışmacılara bir sağlık paketi veriyor özel günler için. Tamam Survivor ama o kadar da uzun boylu değil.