Polemik & Kulis
26 Oca 2023 11:54 Son Güncelleme: 26 Oca 2023 12:02

Sözcü TV’ye çifte transfer! Haber sunuculuğu yapacaklar…

RTÜK’ten lisansını alan Sözcü TV, yayın hayatına başlamaya hazırlanırken transferlere de hız verdi. İki isim daha kanalın kadrosuna dahil oldu.

Genel müdürlük koltuğuna usta gazeteci Yılmaz Özdil’in oturduğu Sözcü TV, 15 Mart’ta yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Yayın hayatına günler kalan Sözcü TV, transferlere hız verirken bugün iki isim daha kanalın kadrosuna dahil oldu. MedyaRadar’ın özel haberine göre Pervin Karakullukçu ile Gökhan Kayış Sözcü TV ile anlaştı. İki isim kanalda haber sunuculuğu görevini üstlenecek.

PERVİN KARAKULLUKÇU KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden 2007 yılında mezun olan Pervin Karakullukçu, 10 yıl boyunca Kanal B'de muhabir ve haber programı sunuculuğu yaptı. Ardından yayın hayatında kısa sürede kapanan Olay TV'de 3 aylık bir tecrübe yaşadı.

2021 yılının ekim ayından itibaren BBN Türk'te Son Durum programını sunan Pervin Karakullukçu, kariyerine Sözcü TV’de devam edecek.

GÖKHAN KAYIŞ KİMDİR?

Meslek hayatına 1994 yılında Flash TV’de adım attı. Kanal D ve NTV’de önemli haberlere imza atan Gökhan Kayış, daha sonra FOX Tv’de istihbarat şefi ve editör olarak da görev yaptı. TGRT Haber bünyesinde görev yaparken koltuğunu Cem Küçük’e devretti.

Ardından BBN Türk ile anlaşmaya varan Gökhan Kayış kariyerine Sözcü TV’de devam edecek.