Polemik & Kulis
13 Ara 2010 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:52

SHOW HABER'DE FLAŞ GELİŞME! HABER KOORDİNATÖRLÜĞÜ GÖREVİNİ KİM YÜRÜTECEK? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Show Haber'de az önce bir toplantı gerçekleşti. Saner Ayar ve Ali Kırca'nın haber merkezi çalışanlarıyla yaptığı toplantıda neler konuşuldu?

Show Haber’de yaşananları Medyaradar farkıyla izlemeye devam ediyorsunuz!

Kanalda az önce sona eren bir toplantı gerçekleşti.Saat 10.00’da başlayan toplantıya Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, Show Haber anchormani Ali Kırca, Show Haber Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturduğunu duyurduğumuz Tuba Atav ile birlikte haber merkezi çalışanları katıldı.

Toplantıda konuşan Saner Ayar, görevden alınan Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Murat Demirel ile Haber Müdürü Alparslan Akkuş’a kanala verdikleri emekten dolayı teşekkür etti. Görev değişikliğinin bir bayrak yarışı gibi algılanması gerektiğini belirten Ayar, bundan sonra bu görevi Atav’ın yürüteceğini belirtti.

Ayar flaş bir gelişmeyi de çalışanlara duyurdu. Haber koordinatörlüğü görevini Ayhan Bölükbaşı yürütecek.Bölükbaşı 2 ay öncesinde görevden alınan Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Murat Demirel tarafından bu görevden uzaklaştırılmıştı. Gerekçesi de ilginçti. İddiaya göre Ayhan Bölükbaşı eşi Ender Bölükbaşı’nın yönetimindeki Show Max’a dışarıdan program yaptırıyordu.Bu da etik değildi...

Uzaklaştırma kararından bu yana izin kullanan Ayhan Bölükbaşı Murat Demirel’in görevden alınmasının ardından yeniden bu koltuğa oturmuş oldu.

MEDYARADAR/ÖZEL